KREATIVNA RJEŠENJA

Bruketa&Žinić OM nagrađen na tri kontinenta

23.05.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Bruketa i Žinić dobili su ovih dana tri nagrade na tri kontinenta – u Kini je nagrađen logotip Kluba prijatelja SOS dječjeg sela Hrvatska, u Vilniusu Adrisovo godišnje izvješće, a u SAD-u Podravkin projekt 'Ispeci pa reci'

Logotip Kluba prijatelja SOS dječjeg sela Hrvatska nagrađen je na natjecanju Hiiibrand u Kini gdje se našao među 50 najboljih na svijetu. Hiiibrand je natjecanje u dizajnu logotipa u organizaciji kineskog časopisa New Graphic na koje je pristiglo više od četiri tisuće prijavljenih logotipa iz 60 zemalja.

U Vilniusu su pak nagrađeni srebrom na natjecanju European Design Awards za projekt 'Iznad očekivanja', godišnje izvješće Adris grupe. Ova se nagrada temelji na suradnji 14 prestižnih stručnih časopisa čiji predstavnici čine žiri, a među njima su Design Week (Velika Britanija), Novum (Njemačka), étapes: (Francuska) i KAK (Rusija).

Na International Design Awards u SAD-u Bruketa&Žinić OM su osvojili zlato za Podravkin projekt 'Ispeci pa reci', godišnje izvješće s kuharicom koju je potrebno ispeći prije upotrebe. Riječ je o međunarodnom natjecanju koje se dodjeljuje u pet kategorija, za arhitekturu, dizajn interijera, produkt dizajn, modni te grafički dizajn.

Bruketa&Žinić OM čine reklamna agencija Bruketa&Žinić OM Zagreb, Bruketa&Žinić OM Baku, brend konzultanti Brandoctor, digitalna agencija Brlog te Brigada – studio za projektiranje i optimizaciju prodajnog mjesta, produkt dizajn i arhitekturu.