PROMO

'Glampiranje' u Falkensteineru: Neka vam ljeto potraje do zime

25.10.2022 u 09:16

Bionic
Reading

Kampirali biste, ali niste nikad probali? Dokazani ste avanturist koji potajno mašta o teško zasluženoj udobnosti? Glamping bi mogao biti najbolji vikend prijedlog i za potpune početnike i za iskusne kampiste željne dodira istančanog komfora za jedno potpuno drugačije iskustvo.

Nakon žamora ljetnih noći, nesputanosti morskih radosti i druženja bez konca, jesen na vratima podsjeća na povratak najstarijem prijatelju - sebi. Nikad nije bilo lakše čuti vlastiti unutarnji ritam, mirisati tišinu, prepustiti se blagotvornoj ruci samozatajne jeseni i pripremiti se za zimu nego u broj jedan hrvatskoj destinaciji za zimsko kampiranje - Falkensteiner Premium Campingu Zadar.

Nagrađen prestižnom ADAC-ovom nagradom Superplatz za 2022. godinu i ujedno jedini zadarski kamp otvoren tijekom cijele godine, Falkensteiner Premium Camping svojim posjetiteljima priprema čudotvorni glamping doživljaj. Provjerite zašto je kampiranje izvan vreve ljetnih mjeseci ljekovito, a istovremeno glamurozno iskustvo.

Kao savršeni weekend getaway izbor, tehnološki suvremene mobilne kućice i glamping šatori svojim dizajnom, funkcionalnošću i sljubljenošću s prirodnim habitatom pružaju odmor o kakvom ste dosad samo sanjali. Udaljene od urbanog kaosa i obgrljene mudrošću borovih šuma, ljupko polegnute uz prostranstvo šljunčanih plaža, Falkensteinerove oaze mira svojom tehnološkom opremljenošću i istančanim unutarnjim uređenjem postaju glamurozna kulisa u tvom pothvatu prepuštanja prirodi. Bez obzira na dosadašnje kamping iskustvo, kampiranje je uvijek spremno podariti vrhunsko iskustvo opuštenosti i slobode. Za glampiranje se ne moraš pripremati i njega ne moraš uopće planirati. Dovoljno je samo zaželjeti se sebe i doći.

Bilo šetnjama uz more, istraživanjem obližnjih šuma, sportskim aktivnostima na otvorenom i na čistom jadranskom zraku, posebnost zimskog kampiranja u Falkensteineru krije se u čuvenim SPA tretmanima uvijek nadohvat ruke za dubinsku unutarnju okrepu. Sami ili u paru, s cijelom obitelji ili samo s kućnim ljubimcima, korisnicima mobilnih kućica nudimo opuštajuće SPA aktivnosti u sklopu našeg Acquapura Thalasso & Spa Centra pri obližnjem Falkensteiner Club Funimation Borik. Sauna s parnom kupelji, finska sauna, bogati lounge i prostor za opuštanje, raznovrsni izbor talaso i SPA tretmana čekaju na vas.

  • +2
Falkensteiner Glamping Izvor: Falkensteiner / Autor: Promo

Okruženi s četiri nacionalna parka, u blizini svih lokalnih biciklističkih staza i nadomak gradskih znamenitosti, avantura osobne promjene može započeti!

Ukoliko ste se pak odlučili na unutarnje putovanje bez zadrške i želite da vaše kamping iskustvo netremice traje tijekom cijele zime, uz dodatnu naknadu dobivate mogućnost uživanja u punom pansionu (doručak, ručak i večera) cjelovitih obroka naše lokalne kuhinje i iscjeljujućim blagodatima Aquapura SPA centra i pristupu obližnjem Falkensteiner Club Funimation Borik.

Ako pak još uvijek u tišini sramežljivo čeznete za ljetom i zimska glamping ideja nije ti dovoljna utjeha, iskoristi 15-postotni popust kroz Autumn Special i produžite svoje ljeto do kraja studenog.

Ne gledaj kako se promjene događaju drugima, usudi se i kreni prema sebi – glampiraj u Zadru!