očevid u tijeku

U Karlovcu izgorio automobil pravnice gradske tvrtke Inkasator

08.12.2023 u 13:27

Bionic
Reading

U Karlovcu je u petak ujutro oko pet sati izgorio automobil golf 61-godišnje voditeljice Odjela pravnih poslova gradske tvrtke Inkasator Brankice Dejanović ispred zgrade u kojoj živi, a pritom su oštećena i dva automobila parkirana na susjednim parkirališnim mjestima

Požar su ugasili vatrogasci., a očevid do poslijepodne nije završen. Dejanović kaže da se čekaju vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

Rekla je da nije vidjela izbijanje požara jer njezin stan ne gleda na tu stranu ulice, o požaru ju je oko 5.10 sati obavijestio susjed, a vatrogasci su ubrzo stigli na požarište.

Dejanović je izjavila Hini da je nedavno dobila prijetnju - u četvrtak, 30. studenog, na parkiralištu karlovačke tržnice prijetio joj je muškarac u dobi od tridesetak godina.

Kaže da joj je prijetio i u rujnu, ali tada to nije ozbiljno shvatila, da bi se nakon druge prijetnje prestrašila. "Od tog četvrtka sam na bolovanju s povišenim krvnim tlakom", navela je.

Radi se o "momku njezine kolegice iz tvrtke, tako se barem predstavlja", rekla je Dejanović koja pretpostavlja da joj je prijetio zato što njegova djevojka nije dobila ugovor o radu na neodređeno vrijeme, a Dejanović joj je pretpostavljena.

"Policija treba utvrditi je li on skrivio požar, ali sam sigurna da nije riječ o nezgodi", poručuje Dejanović.

Inkasator je tvrtka u vlasništvu Grada Karlovca koja obavlja dvije osnovne djelatnosti - upravljanje višestambenim zgradama i objedinjene naplate komunalnih računa.