POLEMIKA U PODRAVCI

'Zar ne valja nijedan od naših 200 menadžera?'

19.11.2009 u 09:29

Bionic
Reading

Miroslav Vitković, zamjenik predsjednika Uprave Podravke i istaknuti član HSS-a, za tportal objašnjava zašto je napustio jučerašnju sjednicu Nadzornog odbora Podravke

'Nakon što je NO donio odluku da do skupštine funkcionira krizna uprava, rekao sam da smatram kako nije dobro da nemamo predsjednika Uprave - ma tko on bio. Žalosno je da Nadzorni odbor ne vidi među 200 Podravkinih menadžera u Hrvatskoj i inozemstvu, jer radimo i vani, jednu osobu koja bi bila u stanju preuzeti upravu', kazao je Vitković za tportal.

Smatra da je ovakva situacija loša za imidž kompanije te da bi Podravka bila puno čvršća i stabilnija da se jučer imenovao novi predsjednik Uprave. 'Ponovno će se sad pojaviti političke špekulacije, o HDZ i HSS-u, što nije dobro za Podravku. Potrebno je unijeti mir i  javnosti pokazati da imamo upravu u punom sastavu', izjavio je Vitković.

Jučer je, podsjetimo, kao novi član privremene uprave imenovan Branko Vuljak, a Miroslav Vitković kao zamjenik predsjednika Uprave privremeno obavlja funkciju predsjednika Uprave, do izvanredne skupštine.

Bez obzira na napuštanje jučerašnje sjednice, komunikaciju s Ljubom Jurčićem, šefom NO-a, Vitković ocjenjuje odličnom.