booking.com

Za prvi kišni jesenski vikend za vas smo pronašli ove spa-oaze izvan grada

24.09.2023 u 11:02

Bionic
Reading

S promjenom godišnjih doba za vikend, stiže i osjetna promjena vremena. Kišni vikend neki će iskoristiti za odmor pod dekom uz (ako imaju sreće) dobru knjigu, film ili seriju. Za one koji ipak žele pobjeći od svakodnevnice i u miru i tišini, i možda uz hidromasažnu kadu i saunu, uživati negdje drugdje, pronašli smo nekoliko vikendica daleko od gradske vreve

Pretražili smo plaftormu Booking.com i izdvojili tri vikendice s Jacuzzijem (i saunom) u kojima ćete možda baš provesti ovaj ili neki drugi vikend.

Kuća za Odmor Domus Alba

Ovaj kuća smještena je u Branjinu Vrhu u Baranji, usred prekrasne slavonske prirode. Gosti mogu koristiti saunu i hidromasažnu kadu iz zatvorenog dijela, a odakle se pruža pogled na prostrano dvorište, u kojem će vam užitak biti popiti jutarnju kavu. Ako vam se posreći i ne bude padala kiša, možete istražiti kraj biciklom, a kuća ima i prostor i za piknik i uživanje u danu na otvorenom.

  • +9
Kuća za odmor Domus Alba, Branjin Vrh Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Kuća za odmor Domus Alba/Booking.com

Apartman-Viksa s Jacuzzijem

Apartman Viksa s Jacuzzijem svega je 14 kilometara udaljena od Zagreba, u mjestu Paruževina (između Sesveta i Kašine). Idealno je mjesto za bijeg od radne svakodnevnice za sve koji žele uživati u miru i prirodi. Uz prekrasan okoliš tijelo i dušu ćete moći odmoriti u mini wellness oazi koju ovaj vikend-apartman nudi. Na terasi s Jacuzzijem imat ćete i prekrasan pogled na brežuljke. Apartman Viksa ima jednu spavaću sobu, dnevni boravak s terasom, potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu i toaleta. Apartman je klimatiziran i ima grijanje, a ima i besplatan Wi-Fi i parking.

  • +12
Apartman-Viksa s Jacuzzijem Izvor: Booking.com / Autor: Booking.com

Gorska bajka - Jela, kuća za odmor i wellness

Gorska bajka - kuća za odmor Jela nalazi se u Staroj Sušici te nudi vrt, opremu za roštilj, spa i wellness centar, besplatan WiFi i pogled na planine. Gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište. U okolici je moguće uživati u raznim aktivnostima, poput skijanja i vožnje bicikla. Planinska kuća sadrži dvije spavaće sobe, kupaonicu, posteljinu, ručnike, TV, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. Wellness-centar u okviru planinske kuće sadrži hidromasažnu kadu i saunu. Gorska bajka - kuća za odmor Jela ima i dječje igralište i terasu.

  • +7
Gorska bajka - Jela, kuća za odmor i wellness Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking