POTPISAN SPORAZUM

Velpro će surađivati sa svim udruženjima malih trgovaca

11.08.2015 u 12:50

Bionic
Reading

Veleprodajni lanac Velpro potpisao je sporazume o poslovnoj suradnji sa svim udruženjima malih trgovaca Hrvatske, izvijestili su u utorak iz Velpro-a koji je u sastavu Konzuma i unutar Agrokor koncerna

Sporazum je potpisan sa Savezom udruga malih trgovaca Hrvatske, Udrugom trgovaca Sisak, Udrugom trgovaca Zadarske županije, Udrugom trgovaca Sjever Plus i Udrugom trgovaca Splitsko-dalmatinske županije.

‘Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih težnji za unapređenjem svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i Velpro-a, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine’, istaknuo je direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu Zoran Mitreski.

‘Nastavak dugogodišnje partnerske suradnje s Velpro-om, kao najvećom hrvatskom veleprodajom, omogućuje našim članovima još povoljnije uvjete nabave robe i usluga, ali osigurava i dugoročnu stabilnost poslovanja i konkurentnost na izuzetno kompetitivnom europskom tržištu.
Povezivanje malih trgovaca u okviru Saveza iznimno je važno za opstanak i razvoj male trgovine u Hrvatskoj’, kazao je predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske Ivan Čibarić.

Potpisivanje ovog sporazuma iznimno je bitno za sve članove našeg udruženja, budući da se radi o važnom načinu promicanja interesa malih trgovaca u Hrvatskoj, kazao je predsjednik Udruge trgovaca Sisak Vladimir Deverić, dok je predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije Zoran Paleka rekao kako je uspjeh u trgovini usko vezan s partnerstvima s dobavljačima, kao i kupcima.

Velpro posluje kroz 23 veleprodajna centra diljem Hrvatske, a na više od 90.000 četvornih metara skladišnog prostora kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8.000 različitih artikala. Svojom raširenom logističkom mrežom Velpro osigurava isporuku u svim dijelovima Hrvatske, a širinom asortimana omogućuje cjelovitu opskrbu na jednom mjestu.