DAVOR TOMAŠKOVIĆ:

Sve snage usmjerit ćemo na investicije i korisničko zadovoljstvo

14.02.2015 u 20:58

Bionic
Reading

U intervjuu koji je u povodu objave godišnih rezultata Hrvatskog telekoma dao Večernjem listu, predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković je, među ostalim, istaknuo da u 2015. planiraju korisnicima davati najbolju vrijednost za novac

'U ovoj godini usmjerit ćemo sve snage na investicije i korisničko zadovoljstvo. Što je veliki izazov. Naime, mi nikada nismo i nećemo biti low cost operator. Ako želite najbazičniju uslugu i samo toliko da funkcionira, mi nismo ti. Ako želite najbolju uslugu i pri tome tehnološki naprednu, onda smo mi pravi operator. Korisnicima ćemo davati najbolju vrijednost za novac. Mi danas imamo najbolju tehnologiju, no još nemamo zadovoljstvo korisnika kakvo želimo. Na tome ćemo raditi u 2015', rekao je u intervjuu za Večernji list Davor Tomašković.

Predsjednik Uprave HT-a intervju je dao Večernjem dva dana nakon objave godišnjih rezultata HT-a, kada je istaknuo da je unatoč nepovoljnom poslovnom okruženju, HT uspio stabilizirati poslovanje, povećati tržišne udjele i zadržati vodeću poziciju u svim segmentima.