POTPISAN UGOVOR

Strateško partnerstvo Velpro-a i 276 malih trgovaca u Hrvatskoj

22.05.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Dugogodišnju partnersku suradnju kroz nabavu robe VELPRO – Centar plus i Savez udruga malih trgovaca (SUMT) potvrdili su potpisivanjem ugovora o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica Udruga i Velpro-a kao primarnog dobavljača

SUMT objedinjuje nekoliko udruga trgovaca koje okupljaju ukupno 276 članova - malih trgovaca na području 12 hrvatskih županija.

'Najveći izazov u poslovanju malih trgovaca su ograničenja u nabavi i logističkim resursima te im je Velpro-ova strateška podrška ključna za normalno poslovanje. Velpro-ov prodajni tim sudjeluje i u svakodnevnim prodajnim aktivnostima kroz obilazak članica i komunikaciju o asortimanu, akcijama, isporukama robe, a malim trgovcima daje i stručnu pomoć kroz savjetovanje u upravljanju kategorijama roba u prodavaonicama. Stoga je udruživanje malih trgovaca i partnerstvo sa Velprom od iznimnog značaja za profitabilnost svakog trgovca', rekao je Robert Fućak,  predsjednik SUMT-a.

'Osim što kao strateški dobavljač  i partner jamči snagu i stabilnost malih trgovaca,  kroz poslovni odnos udruga trgovaca i Velpro-a jača se i tržišni položaj primarno domaćih proizvođača na hrvatskom tržištu. Istodobno, zahvaljujući pomoći i podršci Velpro-a mala trgovina u Hrvatskoj bilježi pozitivne trendove, pa je za očekivati da će se jačanjem suradnje, ti trendovi dodatno poboljšati', izjavio je Marko Malić, direktor sektora prodaje u Velpro-Centru plus d.o.o.