karijere

Slaven Ćurić pridružio se timu PwC Hrvatska

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 10.01.2019 13:31
  • Objavljeno 10.01.2019 u 13:30
Slaven Ćurić

Slaven Ćurić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PwC

Timu PwC Hrvatska nedavno se priključio Slaven Ćurić, iskusan menadžer s više od 20 godina profesionalnog iskustva, koji će svojim znanjima dodatno unaprijediti ponudu PwC-a u području Business Recovery-a, odnosno usluga „oporavka kompanija“.

Profesionalnu karijeru započeo je u Ministarstvu financija - Poreznoj upravi, nastavio je u Wüstenrot stambenoj štedionici, potom u HVB Splitskoj banci, a 2006. godine priključio se timu jedne od kompanija velike četvorke, gdje je proveo 7 godina, nakon čega novi izazov nalazi u konzultantskoj kompaniji u kojoj je bio glavni partner za Hrvatsku.

Posljednjih deset godina bio je fokusiran na projekte restrukturiranja kompanija, uključujući operativno, financijsko i strateško restrukturiranje odnosno sve faze razvoja planova restrukturiranja do njihove implementacije, a kroz uloge kriznog/privremenog menadžera, direktora kompanija, člana uprave za financije ili direktora prodaje.

Poslovno savjetovanje na kojem je do sad radio Slaven Ćurić temeljilo se na holističkom pristupu te podrazumijeva stabilizaciju poslovanja kroz npr. krizni menadžment, strateško (re)pozicioniranje te operativno i financijsko restrukturiranje.

Prilikom imenovanja u PwC Hrvatska Slaven Ćurić je istaknuo: „Usluga Business Recovery-a, uz već postojeće usluge koje nudi PwC Hrvatska osigurat će dodatnu vrijednost klijentima kroz dodatni fokus na implementaciju planova restrukturiranja te podizanje efikasnosti poslovanja kompanija i prije same eskalacije kriznih situacija.“

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!