U HRVATSKOJ I INOZEMSTVU

Počeo 'lov' na sezonske radnike: Pronašli smo nekoliko zanimljivih oglasa

20.05.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Poslodavci su već krenuli u potragu za sezoncima, a portal MojPosao izdvojio je atraktivne poslovne prilike

Oduvijek te zanimalo kako je raditi u Njemačkoj? Želiš li osigurati bolju budućnost za sebe i svoju obitelj? Još ne znaš govoriti njemački jezik, ali si spreman/na početi učiti? Tada je Artifex, njemačka tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri zapošljavanju u području zdravstva, pravo rješenje za tebe! Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Medicinska sestra/medicinski tehničar (m/ž). Nude ti mjesečna primanja od 2300 do 3600 eura, pomoć u pronalasku vlastitog doma, besplatan tečaj njemačkog jezika i ugovor na neodređeno. Na oglas se možeš prijaviti do 30. svibnja.

Mömax uskoro stiže i u Split! Kako bi spremno dočekali prvi klijente, u potrazi su za Prodavačima na odjelu namještaja ili opreme za dom (m/ž), Skladištarima (m/ž), Voditeljem skladišta (m/ž), Prodavačem kuhinja (m/ž) i Voditeljem prodajnog centra (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude mentorstvo i edukacije, božićnicu, godišnje nagrade, dar u naravi te ugodnu i poticajnu radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 23. svibnja.

LUSH manufaktura d.o.o. dio je uspješnog globalnog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics i najveća kozmetička kompanija u Hrvatskoj. Zapošljavaju osobe koji su timski igrači, ambiciozni, predani te nadasve kreativni i spremni za sezonski rad u njihovim manufakturama na području Svete Nedjelje. Svoj tim sada žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) i Pomoćni radnik u skladištu (m/ž). Naknada za topli obrok, popust u LUSH trgovinama, mjesečni bonusi te profesionalni rast predstavljaju samo dio njihove ponude, a ostatak možeš doznati tako što ćeš im se javiti do 22. svibnja.

Tvrtka British American Tobacco uistinu vjeruje kako su za postizanje sjajnih rezultata zaslužni njihovi strastveni, znatiželjni i posvećeni zaposlenici. Ako se ne bojiš izazova i vjeruješ da bi prodaja mogla biti tvoja strast, pridruži im se na radnom mjestu Prodajni predstavnik za uređaje za zagrijavanje duhana (m/ž). Kako bi se što jednostavije uklopio/la u njihov tim osiguravaju mentorstvo i podršku, a nude ti fleksibilnost u pogledu radnog vremena, vrlo stimulativne bonuse i mogućnost osobnog i profesionalnog rasta uz kontinuirane edukacije.

Kada te sljedeći put prijatelji pitaju gdje radiš možeš im odgovoriti da si zaposlen/a u kompaniji koja proizvodi pivu i cidere, izvozi svoje proizvode u 30 zemalja svijeta i vlasnik je brenda koji je sponzor jednom od najpoznatijih nogometnih klubova na svijetu. Oni su Carlsberg! Međunarodna kompanija s lokalnim korijenima, smještena u Koprivnici! Kao najmodernija pivovara u Hrvatskoj ponosni su na svoje proizvode i procese, ali temelj njihovog uspjeha su zaposlenici. U to se možeš uvjeriti tako što ćeš se do 27. svibnja prijaviti na oglas za radno mjesto Operater na filtraciji (m/ž) i postati dijelom njihova tima.