fero-term

Nije šala: Ova hrvatska tvrtka daje božićnicu od 5000 kuna, a za odabrane radnike ide nagrada od čak 100.000 kuna!

07.12.2022 u 15:05

Bionic
Reading

Maloprodajni lanac Fero-Term objavio je da kraj uspješne poslovne godine završava izdašnim nagradama za radnike

'Ova je godina za tvrtku Fero-Term bila izuzetno uspješna - ostvarili smo odlične prodajne rezultate, proširili paletu proizvoda te u poslovanje uveli nove tehnologije. Otvorili smo dva nova prodajna centra, u Rovinju i Opuzenu, te samoposlužne odjele u našim poslovnicama u Sesvetama, Buzinu i Rijeci. Uz ostalo, dovršili smo izgradnju velikog, u potpunosti automatiziranog skladišta u našem distribucijskom centru u Donjem Stupniku, a zaposlili smo i 50 novih djelatnika', pripćeno je iz Fero-Terma te se nastavlja:

'Fero-Term će i ove godine proslaviti odlične poslovne rezultate sa svojih 650 zaposlenika: prigodna nagrada u obliku božićnice iznosa 5.000 kuna jedan je od načina da zahvalimo onima bez čijeg predanog rada taj uspjeh ne bi bio moguć. Uz božićnicu, tvrtka je osigurala prigodne darove za djecu zaposlenika, kao i jubilarne nagrade za sve djelatnike koji u Fero-Termu rade 10, 15, 20, 25 i 30 godina.'

Fero-Term će se ovog prosinca svojim najboljim djelatnicima zahvaliti dodatnom novčanom nagradom u iznosu od 3500 do čak 100.000 kuna. 'Najbolje smo zaposlenike odabrali na osnovi više kriterija, poput ostvarenog prometa, zalaganja na poslu, odnosa prema kolegama i nadređenima, rada s kupcima i dobivenim pohvalama od kupaca te poznavanju procedura', zaključuje se u priopćenju.

Fero-Term je tvrtka s 31 godinom iskustva, koja svoje proizvode prezentira u 24 prodajno-izložbena centra u Hrvatskoj te zapošljava 650 djelatnika.