ŠTEDNJA U KOPRIVNICI

Manje menadžera i službenih vozila u Podravci

Podravka

Podravka

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Broj Podravkinih sektora smanjit će se sa sadašnjih 23 na 16 što znači da će dio čelnih ljudi ostati bez menadžerskih ugovora, službenih vozila, kartica i drugih pogodnosti

Do kraja tjedna bit će poznata imena novih direktora Podravkinih sektora koje će Uprava kompanije imenovati u sklopu mini-reorganizacije koja bi trebala stupiti na snagu već početkom srpnja, piše Jutarnji list


Nova imenovanja obavit će se u okviru postojeće kadrovske strukture. Šuška se da će najviše promjena biti u sektorima internacionalnih tržišta te korporativnim funkcijama čiji će se sektori spajati.

Zbog toga su navodno upitne menadžerske pozicije Nenada Mađerića (strateški razvoj), Dijane Jendrašinkin (korporativne komunikacije), Marka Ranilovića (ljudski potencijali), Tamare Bali (riznica) i Branka Vuljaka (nabava).

U Prehrani i pićima, moglo bi doći do promjena u vrhu mesne industrije Danica, na čijem je čelu Željko Tonklin, proizvodnje (Vladimir Bunić), hrane ( Krunoslav Bešvir), podrške poslovnim procesima (sektora pred gašenjem na čijem je čelu Vedran Šimunović) te na stranim tržištima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi