RENTA I 'ČAROBNU KOLIBU'

Iva Balent pokrenula novi biznis: Iznajmljuje Kulmerove dvore za vjenčanja

23.10.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Kulmerovi dvori, dom obitelji Todorić u kojem trenutno živi samo kći Ivice Todorića Iva Balent, odnedavno se mogu unajmiti za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja

Iva Balent, kći Ivice Todorića, potvrdila je da se dijelovi Kulmerovih dvora mogu unajmiti za privatna događanja, a u najam se daje i Čarobna koliba obitelji Todorić u Gorskom kotaru, javlja dnevnik.hr.

U Kulmerovim dvorima mogu se unajmiti samo prostori prilagođeni za održavanje događanja, što uključuje dvorište dvorca. Balent je izjavila kako će se u četvrtak tamo održati promocija jednog hrvatskog filma.

Uz Kulmerove dvore, moguće je unajmiti Čarobnu kolibu u vlasništvu Balent, smještenu u mjestu Hlevci u Gorskom kotaru.

  • +2
Iva Balent Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic

Luksuzna koliba dostupna je za dnevni i tjedni najam, a preko jedne od stranica za grupnu prodaju tri noćenja za osam osoba nude se po cijeni od 4387 kuna. U najam je uključeno neograničeno korištenje saune te torta dobrodošlice, piše dnevnik.hr.

Podsjetimo, zagrebački Županijski sud u listopadu je blokirao četvrtinu Kulmerovih dvora u vlasništvu Ivice Todorića, a u ožujku 2018. odbijen je zahtjev Agrokora za blokadom imovine Todorićevih sinova, kćeri i zeta, koji su vlasnici dijelova Kulmerovih dvora.

Kulmerovi dvori Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX