FEŠTA U SRBIJI

Provod u Beogradu: Iva Radić i Iva Balent partijale s ostatkom jet-seta iz regije

28.05.2018 u 10:24

Bionic
Reading

U Beogradu se proteklog vikenda udala kći poznatog nogometaša Dragana Stojkovića Piksija, a na glamurozno vjenčanje stigle su i brojne poznate Hrvatice. Između ostalog pjevačica Nina Badrić, poduzetnica Iva Radić, ali i Todorićeva kći Iva Balent

Na beogradsko vjenčanje godine, kako su ga već prozvali srbijanski mediji, prošlog vikenda stigle su brojne domaće zvijezde koje su se putem društvenih mreža pohvalile idiličnom atmosferom i neviđenim luksuzom.

Udala se Anja Stojković, kći nogometne legende Dragana Stojkovića Piksija, a 'sudbonosno da' rekla je Hugu Valenteu, francuskom vozaču trkaćih automobila.

Svadba u Beogradu njihovo je treće svadbeno slavlje jer su prije toga organizirali intimnu ceremoniju u Parizu za najbliže prijatelje i obitelj, a prije mjesec dana imali su raskošnu svadbu na Azurnoj obali. Red je ovoga puta došao i na veseli provod u mladenkinom rodnom gradu, a zabava je organizirana u restoranu Kalemegdanska terasa, u kojem se skupio čitav jet-set iz regije.

  • +7
Iva Radić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Cijelu atmosferu prenijela je i naša bivša manekenka, danas poduzetnica Iva Radić, koja se nije odvajala od Ive Balent. Todorićeva kći za tu je prigodu odjenula haljinu luksuznog brenda Dolce & Gabbana iz proljetno-ljetne kolekcije 2015., a čija je cijena oko 20 tisuća kuna. Iva Radić odjenula je pak crnu čipkastu haljinu u kojoj je naglasila svoju vitku figuru i duge noge.

Todorićeva kći nije skidala osmijeh s lica cijelu noć, a zabavljala se i u društvu pjevačke zvijezde Lepe Brene te Jovane Joksimović, supruge pjevača Željka Joksimovića.

U drustvu dragih 👍❤️

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

❤️❤️❤️ photo by @sandrinpero

Objavu dijeli Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Na svadbi je između ostalog bila domaća pjevačica Nina Badrić, a odjenula je dugu toaletu u boji crvenog vina prekrivenu blještavim ljuskama te se pohvalila selfiejem s Jelenom Karleušom.

#cheers🍷 😁💋💋💋

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)