KADROVSKO POJAČANJE

Irena Domjanović nova članica Uprave Optima Telekoma

27.03.2015 u 12:54

Bionic
Reading

Irena Domjanović nova je članica Uprave Optima Telekoma zadužena za područje prodaje i marketinga, priopćili su iz ove telekomunikacijske tvrtke

Nadzorni odbor Optima Telekoma donio je odluku o imenovanju Irene Domjanović za članicu Uprave za prodaju i marketing na mandat u trajanju od 2 godine, počev od 1.travnja 2015.

Irena Domjanović diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, dok je dodatno obrazovanje stekla završivši uglednu IEDC Bled School of Management.

S bogatim iskustvom koje je stjecala na istaknutim pozicijama u segmentu prodaje i marketinga te izvrsnim poznavanjem cijele prodajne i marketinške djelatnosti, gospođa Domjanović će zasigurno doprinijeti razvoju poslovanja Optima Telekoma.

'S velikim zadovoljstvom pozdravljam imenovanje Irene Domjanović na mjesto članice Uprave za prodaju i marketing. Imenovanje gospođe Domjanović dodatno je pojačanje našeg upravljačkog tima što će nam sigurno omogućiti nastavak daljnjeg uspješnog poslovanja i maksimiziranje Optiminog potencijala', izjavio je Zoran Kežman, predsjednik Uprave Optima Telekoma.

Ovim imenovanjem Upravu Optima Telekoma sada čine Zoran Kežman kao predsjednik Uprave, Mirela Šešerko kao članica Uprave za tehniku, Irena Domjanović kao članica Uprave za prodaju i marketing te Tomislav Tadić kao član Uprave za financije.