sezona samo što nije

Pogledajte prekrasne vile na Jadranu za čiji najam treba izdvojiti tisuće eura

29.01.2019 u 22:08

Bionic
Reading

Hrvatska podružnica ugledne britanske aukcijske i posredničke kuće Sothesby's objavila je na svojim internetskim stranicama oglase u kojima se nudi desetak luksuznih vila u Hrvatskoj isključivo za najam. Izdvojili smo pet vila koje se u žestokoj konkurenciji ističu cijenom, ali i luksuzom koji nude

Odlučite li se na najam jedne od ovih vila, imat ćete zaista sve - od bazena, vrhunski opremljenih kuhinja, kupaonica i spavaćih soba pa sve do sauna i teretana. No sve to prati ozbiljna cijena: jeftinije vile u našem odabiru mogu se dobiti za nešto više od 2000 eura na tjedan, a najskuplja postiže tjednu cijenu od gotovo 9000 eura.

Vila Ruby na Čiovu

Vila Ruby u Slatinama kod Čiova plijeni pažnju - tri kata s gotovo tisuću kvadrata prostora, vanjskim bazenom i 1500 kvadrata 'grunta' oko impresivnog zdanja izgrađenog bračkim kamenom može biti vaše na tjedan dana za 8400 eura. U vili je pet spavaćih soba i može ugostiti devet ljudi, a osim standardne opreme, ima rusku saunu, teretanu, sobu za biljar, ali i dodatan unutarnji bazen. Tu je i centralno grijanje te potpuna klimatizacija, sustav za pročišćavanje vode i kompletan videonadzor.

  • +15
Villa Ruby Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jurica Galic Juka

Vila Charm na Braču

Iduća na listi luksuza je vila Charm na Braču. Šesterosobna vila nudi 550 kvadrata stambenog prostora i pogled na Sumartin, a koliko je luksuzno opremljena, možda najbolje ilustrira činjenica da je samo za potrebe unutarnje rasvjete angažiran njemački dizajner. Tu je i šest spavaćih soba, pet kupaonica i vrt obogaćen mnogim autentičnim i unikatnim biljem. Cijena najma za tjedan - 7000 eura.

  • +24
Villa Charm Izvor: Licencirane fotografije / Autor: CSIR

Vila Authentic na Braču

Ovo zdanje, koje se reklamira kao oaza mira, ima 'tek' 350 kvadrata, četiri sobe i pet kupaonica. Terasa, pogled na plažu, garaža i suvremeni dizajn samo su neke od stvari koje dobivate ako imate 2800 eura, koliko stoji tjedni najam. Treba li spominjati grijani bazen, bogatu vegetaciju na ostatku parcele i mogućnost smještaja do 10 osoba?

  • +32
Villa Authentic Izvor: Licencirane fotografije / Autor: CSIR

Vila Kalma kod Omiša

Ova impresivna kamena vila, spoj tradicionalne gradnje i modernog opremanja, nalazi se kod Omiša i tjedno ide za 2300 eura. U njenom su prizemlju boravak, kuhinja i terasa, ograđeni panoramskim terasama i velikim bazenom. Tu su i četiri spavaće sobe, koje mogu primiti osam odraslih osoba, te teretana i hidromasažni jaccuzi.

  • +11
Villa Kalma Izvor: Licencirane fotografije / Autor: CSIR

Vila Magnolia kod Malinske

Peta je ujedno najmanja na listi naših vila sa 'samo' 170 metara kvadratnih stambenog prostora. Ova trosobna vila da se iznajmiti za 2010 eura, a nudi pogled na more, parking, bazen i prostranu terasu. K tome, tu je bogato uređen vrt s maslinama i pregršt lokalnih biljnih vrsta, kao i velika vanjska kuhinja s kamenim roštiljem.

  • +19
Villa Magnolia Izvor: Licencirane fotografije / Autor: CSIR