uoči premijere

Ovako će izgledati potpuno nova Lancia Ypsilon: Kampanja '1 of 1906' počinje danas u Italiji

02.02.2024 u 17:32

Bionic
Reading

Svjetsko otkrivanje automobila je 14. veljače u Milanu, s ekskluzivnim modelom Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina. Lansirana ponuda od 1906 primjeraka bit će dostupna istog dana, a sljedeći dan će započeti obilazak automobila u svim talijanskim salonima, s novim korporativnim identitetom

Bliži se službeno predstavljanje nove Lancie Ypsilon, prvog automobila novog doba marke. Model, koji označava ulazak marke u električnu mobilnost i koji predstavlja maksimalni izraz udobnosti u vozilu, bit će predstavljen 14. veljače u Milanu putem ekskluzivne nove Lancije Ypsilon Limited Edition Cassina, dostupne u Italiji u 1906 primjeraka, certificirane i numerirane, u znak poštovanja prema godini rođenja marke Lancia.

Danas u Italiji počinje kampanja '1 of 1906', posvećena svima onima koji sanjaju biti dio prvih 1906 klijenata koje će imati priliku da budu kontaktirani kako bi otkrili ekskluzivni model. Postupak za dobivanje prava prvokupa nakon kontakta s odabranim Lancia stručnjakom vrlo je jednostavan, brz i 100 posto digitalan: svi kupci koji se pridruže moći će, ako žele i kada je automobil dostupan, svoj interes pretvoriti u ostvarenje snova. Pridruživanje kampanji '1 of 1906' predstavlja neobvezujući iskaz interesa da vas se kontaktira radi informacija o automobilu i ne uključuje predbilježbu ili plaćanje bilo kakvog pologa.

Nova Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina: video kampanje '1 of 1906” Izvor: Promo fotografije / Autor: Lancia

Ponuda za lansiranje automobila također će biti dostupna 14. veljače, a sljedeći dan će započeti obilazak automobila u svim salonima Lancije u Italiji, koji će biti spremni s novim korporativnim identitetom marke. Pogledajte i video upravo objavljene kampanje '1 of 1906” iz kojeg je posve jasno kako će izgledati potpuno novi model malenog gradskog automobila Lancije.

Nova Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina

Novi, zasad još uvijek neotkriveni model uspostavlja vezu između dviju izvrsnosti u njihovim područjima djelovanja, automobilskoj industriji i dizajnu interijera, te predstavlja evoluciju koncepta Lancia Pu+Ra HPE. Kombinirajući tradiciju i inovaciju, dosljedno čistom i radikalnom dizajnerskom jeziku marke, nova Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina predstavlja maksimalni izraz dizajna, udobnosti i dobrobiti u vozilu.

Suradnja s Cassinom, markom talijanske izvrsnosti u sektoru vrhunskog namještaja, ogleda se u obraćanju pažnje na stilske detalje, od izbora materijala do boja. Cassina je zapravo prenijela svoju stručnost na novu Lanciju Ypsilon Limited Edition Cassina s novim pristupom, koji je dao život automobilu elegantnog i suvremenog izgleda.

  • +5
Nova Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina Izvor: Promo fotografije / Autor: Lancia

Simbol ove suradnje su ekskluzivni stilski detalji, od safirno plave boje eksterijera do plave boje interijera, od baršunastih sjedala karakteriziranih motivom kanelona, ​​do multifunkcionalnog stola s potpisom Cassina, novog elementa dizajna , kao i prvi stol korišten u automobilu, kako biste se osjećali kao kod kuće gdje god se nalazili.

Nova Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina je 100 posto električni automobil koji se može pohvaliti autonomijom do 403 km u WLTP kombiniranom ciklusu, s bezvremenskim dizajnom, jednostavnom tehnologijom i opremljen infotainment sustavom S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation) koju je Stellantis prvi put primijenio na nekom proizvodnom automobilu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'