FRANCUSKI MALIŠAN

Ljetni makeover novog Peugeot 108

07.08.2018 u 15:46

Bionic
Reading

Radi veće učinkovitosti, Peugeot 108 odsad ima novi 1,0-litreni 3-cilindrični 72 KS VTi motor. Ovaj gradski automobil u ponudi je u limuzinskoj izvedbi i u izvedbi TOP!, s dvije razine opremljenosti: Active i Allure, te s benzinskim motorom 1.0 VTi 72

Novi Peugeot 108 kompaktno je i okretno vozilo s ponudom elegantnih i svjetlucavih boja, uključujući dvije nove: Calvi tamno plava koja naglašava elegantne i sportske linije te Fizz zelena, svijetla i svjetlucava zelena boja.

Snažnog karaktera i urban po prirodi, novi Peugeot 108 se primjećuje i ističe. Donosi optimističan odgovor na potrebe gradske mobilnosti. Odlikuje ga profinjen dizajn s energičnom siluetom i zaigranim prednjim dijelom s vragolastim pogledom dobivenim oblikom svjetala.

Tu je nutrašnjost u boji koja naglašava njegov snažan karakter i životnu radost. 

Automobil je kompaktnih dimenzija (dug je samo 3,47 m) te se odlikuje odličnom okretnošću i upravljivošću (krug okretanja od samo 4,80 m) koje mu omogućuju da se provuče posvuda.

Valja istaknuti i korisne tehnologije koja olakšava svakidašnjicu, od opreme jednostavne za uporabu poput 7“ zaslona osjetljivog na dodir do tehnologije Mirror Screen koja omogućuje kopiranje aplikacija s pametnog telefona te njihovo upravljanje putem tableta osjetljivog na dodir.