SAMOUVJERENI KOREJCI

Hyundai će imati atraktivnije automobile od Alfe Romeo

07.08.2018 u 10:35

Bionic
Reading

U automobilskom svijetu talijanska vozila praktički oduvijek slove za najatraktivnija. Talijanski modeli inspirirali su i ostale proizvođače na razvijanje seksi linija svojih proizvoda, a na popisu proizvođača koji izrađuju atraktivne automobile ugodne oku najviše se popela Alfa Romeo

Milanski proizvođač desetljećima je gradio ovaj imidž, no s vremena na vrijeme pojavi se konkurent koji vjeruje da to isto može napraviti bolje. Nakon Seata koji se godinama trudio prestići Alfu dizajnom, iste ambicije upravo je otkrio i Hyundai.

Hyundaijev potpredsjednik dizajna, SangYup Lee, Automotive Newsu je rekao da im je cilj stvoriti emocionalnu, senzualnu ljepotu, koja se ne može naći kod visokoserijskih proizvođača automobila.

‘Naša misija je da Hyundai postane više seksi od Alfe Romeo’, kaže Lee, koji smatra da Hyundai već sada ima atraktivnije automobile od Talijana, poput koncepta Le Fil Rouge’.

U Hyundaiju također ne žele krenuti smjerom ‘ruskih babuški’, u kojima im svi automobili izgledaju isto, već će primijeniti strategiju šaha u kojoj će svaka figura ima zasebnu ljepotu i vrijednost.

  • +6
Hyundai Le Fil Rouge Izvor: Promo fotografije / Autor: Hyundai