FACEBOOK PODRŠKA

Zvijezde HTV-a žale zbog Baginog odlaska

06.12.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Tek što je najavio odlazak s HRT-a, Mislav Bago dobio je grupu fanova na Facebooku koja je u 24 sata prikupila više od 300 članova, između ostalog i brojne novinare HRT-a

‘Otvoreno gledaj sine, neće Mislav da nas zakine, kad ga vide svima drago, to je sine Mislav Bago’, stihovi su šaljive pjesmice kojom je opisana ova grupa. Inače, za odluku Mislava Bage da nakon 15 godina rada ode s HTV-a, većina njegovih kolega doznala je iz medija, piše Jutarnji.

Žao mi je što odlazi. Opravdavam ga ako ima dogovor za veliki novac, a ako nema, prerano je bacio koplje u trnje - bio je komentar Aleksandra Stankovića koji se također ovo ljeto našao u sukobu s glavnom urednicom Informativnog programa javne televizije Hloverkom Novak-Srzić.

'S jedne strane ga razumijem, no s druge mi je jako žao. Voljeli ga ili ne voljeli, Bago je bio zaštitno lice Informativnog programa' - rekao je Zoran Šprajc. Slično misli i Petar Štefanić. - Nije mi drago što ljudi poput Bage odlaze s HTV-a - istaknuo je Štefanić. Denis Latin nije želio komentirati odlazak kolege s HTV-a.