SA ZAGREBAČKIH ULICA

Žena mu rađala pa zamolio policajca da upali rotirke: Što mislite, jesu li stigli?

29.05.2023 u 11:23

Bionic
Reading

U petak oko 14.40, kad u Zagrebu kreće uobičajena popodnevna špica, policajac Josip dobio je neočekivanu priliku učiniti dobro djelo

Kako donosi Dnevnik.hr, Josip je čekao je zeleno svjetlo na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu, Radničke i Heinzelove ulice.

U jednom trenutku primijetio je da automobil pored njega trubi. Vozač se okrenuo prema policajcu i tražio pomoć. Na suvozačevu mjestu nalazila se rodilja, a vozač je viknuo kako mu žena rađa te zamolio pomoć da brže stignu do Vinogradske bolnice.

Policajac je upalio rotirke, te vozeći ispred vozila obitelji Tomić krenuo probijati kroz prometnu gužvu. Dolaskom pred bolnicu na ulazu za hitni prijem podigla se rampa, žurno i sigurno ušli su unutra, a policajac Josip glasno je povikao: 'Sretno!'

'Obitelj Tomić dočekala je svoje prvo dijete te je imala veliku sreću, samo 20 minuta kasnije na svijet im je stigla djevojčica. Nakon 20 dana, kada su emocije došle na svoje mjesto, kada se beba ugodno smjestila u toplini svoga doma, otac je odlučio e-mail porukom na adresu zagrebačke policije pohvaliti našeg policajca', izvijestila je ponosno zagrebačka policija.