lov kod studentskog doma

Policija otkrila detalje sinoćnje potjere kod Jaruna

22.05.2023 u 10:11

Bionic
Reading

Nedaleko od zagrebačkog Studentskog doma Stjepan Radić u nedjelju se navečer odvijala cijela drama, i to zbog muškarca koji je bježao od policije

Lov se odigravao nasuprot Studentskom domu 'Stjepan Radić' oko 22h. Policija je lovila muškarca u automobilu te ga je uhitila ispred noćnog kluba, a svemu su svjedočili i studenti iz studentskog doma.

Policija je za Večernji list jutros objasnila o čemu se radilo. Naime, tijekom sinoćnje redovne kontrole prometa policijski službenici sinoć oko 22 sata su dotičnom 46-godišnjem muškarcu koji je bio za volanom signalizirali da zaustavi svoje vozilo, na što se on oglušio i nastavio dalje.

'Policijski službenici su ga ubrzo zaustavili i prepriječili mu put, no on je počeo trčati. Koristeći sredstva prisile muškarac je bio i priveden od strane policijskih službenika, a tijekom ponedjeljka bit će i prepraćen na sud zbog počinjenog prekršaja', pojasnili su iz PU zagrebačke, navodeći kako je kod muškarca utvrđena prisutnost alkohola u krvi, i to iznad jednog promila.