'mislio sam da je to vrhunac'

Željko Sačić priznao da je bio član Saveza komunista Jugoslavije i napao Novosti: Kukavice bijedne, podle, udbaške

09.10.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić, koji godinama prokazuje ‘Jugoslavene’ u javnom prostoru, 1985. u službenom dokumentu nacionalno se opredijelio baš kao Jugoslaven, a bio je i član Saveza komunista Jugoslavije, otkrile su Novosti

Na pisanje Novosti reagirao je i Sačić na Facebooku te je priznao da je bio član te, kako ju je nazvao, 'protuhrvatske komunističke organizacije'.

Kaže da je postao član za 'nagradu, kao odličan učenik u Srednjoj milicijskoj školi, od svoje 17. godine, a u koju se upisao s 14 godina.

'Misleći tada da je to društveni vrhunac i okvir za idealno društvo, za sve dobre, pametne, poštene, i marljive ljude. No, ovaj karton nikad nisam vidio niti znam da postoji. Hrvat sam, po ocu i majci, ako to nekoga zanima, sve je to i javno poznato. Nisam u tom razdoblju radio ništa nemoralno, nečasno i protunarodno; samo učio, školovao se, studirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu (uz rad o svom trošku) i zasnivao obitelj. Nisam za ništa kriv, niti ćete mi bagro natovariti nikakvu "krivnju". Svoje hrvatstvo (ne jugoslavenstvo) sam milijun puta dokazao tijekom Domovinskog rata, od ATJ Lučko, pa dalje, do kraja rata. Kukavice bijedne, podle, udbaške. Di ste bili kad sam se godinama, s puškom u ruci (u blatu, po kiši, snijegu, na žegi...) hrabro, bez kalkulacija, krvavo tukao s Pupovčevim velikosrbima, četnicima... i umirao za Hrvatsku? GADOVI ZLOBNI, kriminalni, protuhrvatski, nećete me ni danas zaustaviti u borbi za bolju Hrvatsku... Ni lažima niti prijetnjama', napisao je na Facebooku Sačić.

Da..nazalost bio sam clan te protuhrvatske komunisticke organizacije ..Postao sam to za "nagradu" ,kao odlican ucenik...

Poručio je Novostima da bi bilo dobro da objave i tko je taj karton iskreirao, osmislio i tko ga je potpisao.

Kompliment mu je da su to objavile, kako piše, 'velikosrpske cerničke Pupovčeve 'Novosti' gdje ga u kartonu čas deklariraju Hrvatom, čas 'Jugoslavenom', a u ratu su ga unatoč 'komunističkoj' prošlosti redovito, u svakoj svojoj vojnoj Naredbi (poput tisuća drugih hrvatskih ratnika), zvali ustašom'.

Smatra da im najviše smeta to što svoje poruke sada može slati sa saborske govornice. Poručio je da ga je hrvatski narod izabrao i da njemu služi.