U IME OBITELJI REAGIRA

'Željka Markić nije vlasnica nijednog portala'

02.06.2014 u 10:39

Bionic
Reading

Povodom teksta objavljenog na tportalu o donaciji gradonačelnika Milana Bandića iz sredstava proračuna Grada Zagreba portalu narod.hr, iz udruge U ime obitelji stigao je ispravak naslova spomenutog teksta, koji objavljujemo u cijelosti

Tportal je 28. svibnja 2014. objavio tekst pod naslovom 'Bandić dao 120.000 gradskih kuna portalu Željke Markić' (dostupan na sljedećoj poveznici: http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/335017/Bandic-dao-120-000-gradskih-kuna-portalu-Zeljke-Markic.html).

Budući da su već u samom naslovu iznesene neistine, molimo da u skladu sa Zakonom o medijima objavite ispravak.

Dr. Željka Markić nije vlasnica nijednog portala niti je primila bilo kakva bespovratna sredstva od Grada Zagreba na korištenje što se sugerira u vašem naslovu.

Čestim objavljivanjem netočnih informacija želi se stvarati netočan dojam i širiti netočne informacije o dr. Markić kao nastavak kampanje napada na članicu U ime obitelji radi njezinih aktivnosti tijekom referenduma o braku.

Sramotno je da Tportal i dalje sudjeluje u toj kampanji te ne poštuje svoju zakonsku obvezu o točnom informiranju čitatelja.

Kako je Hrvatski Telekom vlasnik Tportala, a portal još od kampanje za ustavnu zaštitu braka i referenduma o braku sustavno iznosi neistine te sustavno difamira dr. Željku Markić, U ime obitelji te sve volontere i podupiratelje, slobodni smo i svim članovima Uprave dostaviti ovo pismo.

S poštovanjem,

Jelena Gazivoda, odnosi s javnošću
Udruga 'U ime obitelji'
Ulica kralja Zvonimira 17/IV Zagreb