NADA TURINA-ĐURIĆ

'Žalosti me što Ivan Vrdoljak ne vidi prevaru s HDZ-om'

05.06.2017 u 20:49

Bionic
Reading

Nada Turina-Đurić (HNS) ostala je bez bez funkcije gradonačelnice Kraljevice u prvom krugu lokalnih izbora, a uvjerljivu pobjedu odnio je HDZ-ov Dalibor Čandrlić. Povodom previranja u HNS-u nakon drugog kruga izbora, oglasila se na Facebooku

'Razmišljam o svojoj stranci HNS-u i svim dobrim razlozima zašto sam u njoj već skoro 20 godina. Prisjećam se svih naših borbi za ljudska prava, prava nacionalnih manjina , obrazovanje, jednake šanse za svih, transparentnu javnu upravu, ulazak u EU, decentralizaciju Hrvatske... i zamišljam kako bi to bilo ovdje i danas da smo samo veći dio toga uspjeli ostvariti, a ne samo nešto, a i to polovično! I pitam se zašto, zašto to nismo ostvarili?', zapitala je Turina-Đurić, ujedno nudeći odgovor. 

'Zato jer nismo imali dovoljno prilika i vremena, s jedne strane, ali više zbog toga jer nam desna, konzervativna, HDZ-ova Hrvatska to nije dozvolila, jer to nije prihvaćala, direktno na štetu svojih građana!!! I sad nas, HNS-ovce NETKO uvjerava da će upravo taj HDZ koji je sustavno uništavao sve progresivno i dobro, prihvatiti HNS u svoja njedra i omogućiti na taj način da Hrvatska napreduje!?', čudi se HNS-ovka.

Dodaje da ona osobno, nakon 20 godina bitke sa njima, u to ne vjeruje i zna da HDZ-ovci HNS-ovcima nisu saveznici na putu u bolju Hrvatsku i zato oni ne mogu računati na nju u podršci još jednoj svojoj prevari!

'Ono što me najviše boli je to da dio mojih kolega ne vidi ovu prevaru, a posebno me žalosti da to ne vidi Ivan Vrdoljak! Ali ta prevara neće proći, bar što se tiče pravih HNS-ovaca!', zaključila je Turina-Đurić.