KAZNENA PRIJAVA

Zadarska policija privela još jednog maloljetnika zbog vršnjačkog nasilja

25.04.2021 u 18:19

Bionic
Reading

Zadarska policija izvijestila je da je u nastavku kriminalističkog istraživanja protiv trojice počinitelja koji su pretukli 14-godišnjeg mladića u Zadru, provela istraživanje nad još jednim maloljetnikom zbog nasilničkog ponašanja na štetu istog maloljetnika.

Osumnjičenog maloljetnika tereti se da je tijekom ožujka u Zadru ostvario obilježja kaznenog djela nasilničkog ponašanja na štetu maloljetnika te je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, izvjestila je u nedjelju zadarska policija.

Dan ranije policija je izvijestila da je prijavila dvojicu maloljetnika i 19-godišnjaka zbog sumnje da su pretukli 14-godišnjaka.

Dvojicu maloljetnika sumnjiče da su maloljetnika napali 22. travnja oko 20 sati u Ulici bana Josipa Jelačića, udarajući ga rukama po tijelu i glavi čime su mu nanijeli ozljede koje su u Općoj bolnici Zadar okvalificirane kao lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Za 19-godišnjaka se pak sumnja da je početkom ožujka u Ulici Ante Starčevića nasilnički ponašao prema istoj maloljetnoj osobi koju je fizički napao, udarajući je rukama po tijelu.