ULTRAZABAVNA ZNANOST

Za Dan i noć PMF-a traži se mjesto više

  • Autor: NJD
  • Zadnja izmjena 23.04.2015 12:06
  • Objavljeno 23.04.2015 u 12:06
Dan-i-noć-PMF-a

Dan-i-noć-PMF-a

Izvor: Screenshot / Autor: UNIZG

Šest odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u petak, 10. travnja 2015. od 10 do 22 sata organizira manifestaciju Dan i noć na PMF-u

Riječ je o popularnoznanstvenom događanju u okviru kojega će se održati šest manifestacija: Noć biologije, Dan otvorenih vrata - Fizika danas, Otvoreni dan kemije, Geološko poslijepodne, Otvoreni dan geofizike i Otvoreni dan geografije.

Manifestacija će se održati u prostorima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na više lokacija u gradu (Rooseveltov trg 6, Horvatovac 102a, Horvatovac 95, Bijenička cesta 32, Botanički vrt, Marulićev trg 19).

Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu i ove godine očekuje da će programe manifestacije pratiti oko 12.000 posjetitelja kojima će više od 600 studenata te 150 asistenata i nastavnika PMF-a nastojati na zanimljiv način prezentirati prirodne znanosti.

Zanimanje za neke od programa je toliko da su organizatori morali obustaviti daljnje prijave. Takav je primjerice slučaj s razgledanjem Botaničkog vrta uz stručno vodstvo.

Program manifestacije Dan i noć na PMF-u sastavljen je od raznovrsnih predavanja, prezentacija, demonstracija, radionica, igara, kvizova i interaktivnih izložbi iz područja biologije, kemije, fizike, geologije, geografije i geofizike.

Detaljnije informacije o programu manifestacije Dan i noć na PMF-u dostupne su na ovom linku

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!