RIJEČ POBJEDNIKA

Vulić odgovorio na optužbe o izležavanju igrača

11.11.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Split je nakon 1957. godine upisao prvu pobjedu nad Dinamom! U derbiju 15. kola MAXtv Prve lige u Parku mladeži 'crveni' su golom Rebića slavili nad vodećom momčadi prvenstva

Nakon dva domaća poraza od Dinama, Split je napokon dočekao pobjedu protiv hrvatskog prvaka. Bila je to treća sreća.

'Zbilja teška utakmica, mislim da smo zasluženo pobijedili baš za taj jedan gol jer smo bili borbeniji, kvalitetniji i agresivniji 90 minuta. Iako je Dinamo imao svojih trenutaka i dominacija,' rekao je trener Splita Zoran Vulić.

'Za mene je bilo najvažnije da se Ivica Križanac izdrži cijelu utakmicu, a iako je tražio zamjenu u 60. minuti uspio je izdržati, to je za mene bio najvažniji trenutak,' dodao je Vulić.

Trener Dinama Ante Čačić optužio je domaćina za izležavanje po terenu, no broj (osam) žutih kartona podijeljenih splitovcima nije spomenuo.

'Apsolutno se nismo izležavali, jednostavno protiv Dinama imaš nekih trenutaka gdje trebaš uzeti zraka, nekako zaustaviti napade, malo leći, ali to je sastavni dio nogometa. Nismo se izležavali,' odgovorio je Čačiću trener Splita.

Vulić je dodao kako je Radotić po njegovom mišljenju odigrao utakmicu života te kako čestita momcima na fantastičnoj borbi i fantastičnom rezultatu.

Split - Dinamo 1:0