RAZGOVARAO S PLENKOVIĆEM

Vučić: Agrokor će biti vrlo teška tema

04.04.2017 u 12:32

Bionic
Reading

Srpski premijer i izabrani predsjednik Aleksandar Vučić izrazio je u Mostaru bojazan da će Agrokor biti vrlo teška tema, ne samo u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, već i u Srbiji, javljaju srpski mediji

'Plašim da će Agrokor biti teška, teška, vrlo teška tema i kod nas u Srbiji, ne samo u Hrvatskoj i BiH', rekao je Vučić novinarima, prenosi B92.

Vučić je otkrio i da je s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem na večeri u ponedjeljak dugo razgovarao o Agrokoru. 'Hrvatska vlada poduzima što može, a mi ćemo vidjeti, iako su nam vezane ruke, što je to što mi kao vlada i kao zemlja možemo učiniti. Plašim se da su tu stvari otišle predaleko i da su bilance Agrokora mnogo gore nego što je bilo tko mogao očekivati', objasnio je Vučić.

Rekao je da država nije svemoćna, ali da će nastojati uraditi sve što može da se zaštite zaposleni. 'Ali nisam siguran da postoji čarobni štapić koji bi te probleme riješio niti sam čuo tako moguća rješenja', ukazao je Vučić. Tijekom večere bilo je riječi i o europskom putu svih zemalja na Zapadnom Balkanu.