MAJKE OGORČENE

Vlasnik zabranio ulazak u kafić s dječjim kolicima

03.10.2011 u 16:07

Bionic
Reading

Zabrana unošenja dječjih kolica u kafić DEM u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi centar iziritirao je mlade majke, koje su se na takvu odluku vlasnika požalile lokalnom KAportalu

Istaknule su kako su se zbog takve odluke osjetile 'ponižene i zgrožene tim postupkom, i gostima na terasi je neugodno kad vide da konobar tjera bebu van. Što je najbolje, psi su dobrodošli. Već mnogi u širokom luku izbjegavaju spomenuti kafić. Očito vlasniku nije do zadržavanja mušterije nakon što postane majka', napisale su u svom pismu KAportalu

Vlasnika Denisa Muića, međutim, ne zabrinjava revolt majki jer smatra da je njegova odluka opravdana i logična. Čak je dao izraditi naljepnicu na kojoj su, uz natpis 'zabranjen ulaz s dječjim kolicima', kolica u znaku zabrane.

'Nema tu nikakve diskriminacije, ako već žele s malim djetetom ući u kafić, ne znam zašto ne bi majke kolica ostavila ispred kafića. Bilo je slučajeva da je konobar zapeo za kolica, pa ne želim da se nešto još dogodi djetetu', ispričao je KAportalu Muić. U njegovom kafiću dozvoljeno je pušenje, pa smatra da to mjesto baš i nije najpogodnije za dovođenje male djece.

'Nisam siguran da je kafić gdje se puši baš dobar prostor za djecu, za to služe dječja igrališta, a ne birtije', kaže Muić.