ogorčeni gazda

Vlasnik kafića u koji se zabio Josipović: 'Učinio mi je 4000 eura štete, curama koje su pale nije se ni obratio'

04.07.2022 u 15:53

Bionic
Reading

Prošle večeri, koju minutu poslije 22 sata, Ivo Josipović udario je u terasu caffe bara Kolaž u Amruševoj ulici u centru Zagreba, a danas je, samo za Jutarnji, vlasnik kafića Željko Drmić detaljno ispričao što se sve dogodilo

Drmić svjedoči kako je Josipović vozilom srušio tri od šest stolova i stolce, a za stolovima pored sjedile su dvije buduće studentice koje su u Zagreb došle zbog prijemnog ispita na fakultetu, piše Jutarnji list.

'Ova ulica je mala, mirna i nije prometna, ovdje se vozi maksimalno 30, tako da do sada nije bilo problema. Iskreno, nije mi jasno kako on nije vidio terasu koja se prostire na dva parkirna mjesta. Na uglu Petrinjske i Amruševe gradi se hotel i već su oni zauzeli jedan trak, sigurno duljinom barem 50 metara. On je zapravo vozio po dijelu koji je predviđen za parkiranje vozila, to niti nije vozni trak. Ne znamo je li bio na mobitelu ili slično, izašli smo tek kad se čula silina udarca i kad se željezo počelo savijati', prepričava za vlasnik kafića.

Budući da je policija brzo stigla, Drmić nije odmah uspio vidjeti što je sve uništeno na terasi i o kolikoj se šteti radi pa je od oka rekao da se radi o možda dvije tisuće eura.

  • +5
Josipović izazvao prometnu nesreću Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

'Uništio mi je tri stola, šest stolaca, polomio blokove na kojima je terasa jer oni nisu predviđeni za auto, a time mi je uništena i njezina statika. Budući da su stolovi od teškog željeza, dio se odlomio i slomio gostu kotač na biciklu, pa i to sad ja moram nadoknaditi. Mislim da je na kraju šteta približno četiri tisuće eura', govori Drmić te je dodao kako će razgovarati sa svojom odvjetnicom, piše Jutarnji list.