BRZA AKCIJA POLICIJE

[VIDEO] Uhićena četvorka koja je napala i pretukla dvojicu mladića srpske nacionalnosti u Vukovaru

18.05.2020 u 11:52

Bionic
Reading

Još u četvrtak u centru Vukovara napadnuta su dvojica mladića srpske nacionalnosti, a tijekom vikenda pojavio se i snimak napada. Vukovarska policija sada obavještava da je zbog sumnje u počinjenje ovog djela uhitila četvoricu muškaraca

Na mladiće starosti 24 i 29 godina oko podne u četvrtak 14. svibnja na Trgu Republike Hrvatske, u neposrednoj blizini Gradske vijećnice, nasrnulo je više osoba. Večernji list doznaje da je policija zbog napada privela više osoba te pronašla kombi zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim su, prema sumnjama, osobe koje su izvršile napad došle u Vukovar.

Izvor: Licencirane fotografije

Vukovarska policija javila je da je provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 29-godišnjakom, 24-godišnjakom i 23-godišnjakom iz Zagreba te 24-godišnjakom iz Vukovara utvrđena sumnja da su 14. svibnja počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 24-godišnjaka iz Vukovara.

Jučer, 17. svibnja, predani su, uz kaznene prijave, pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.