NASILNIK NA (NE)DJELU

Ubio macu, bacio je u bunar, pa napao suprugu

30.09.2010 u 15:07

Bionic
Reading

Nakon što se na brutalan način iživljavao na kućnoj mački te je naposljetku i ubio, prerezavši joj nožem vrat, 37-godišnji Brođanin sljedećeg dana bijes je iskalio na svojoj 43-godišnjoj supruzi

Pitomu kućnu macu muškarac je na brutalan način ubio u utorak popodne. Nakon što ju je zaklao nožem, mrtvu je macu bacio u bunar u dvorištu svoje obiteljske kuće. Drugi dan, oko 8.30 ujutro, macu je u bunaru pronašao njegov 15-godišnji sin.

Stravičan prizor šokirao je dječaka, koji je odmah sve ispričao majci. Zaprepaštena brutalnim činom svog supruga, koji joj je, kako doznajemo, odmah hladno i priznao što je učinio, uplašena je žena istrčala na dvorište te je pokušala pozvati policiju.

Vidjevši to, nasilniku je ponovo pao mrak na oči, pa je novi nalet bijesa iskalio na supruzi. Kako bi je spriječio da nazove policiju, 37-godišnjak ju je grubo zgrabio za kosu te ju je počeo vući s dvorišta u kuću. Oteo joj je i mobitel iz ruke, a u sveopćem naguravanju žena je zadobila lakše tjelesne ozljede. Iako preplašena, žena je ipak prvom prilikom obavijestila policiju o hororu u njihovom obiteljskom domu koji se odvijao pred očima maloljetnog sina.

Isti dan popodne, oko 14.30 sati, 37-godišnji nasilnik je uhićen. Kako doznajemo, muškarac je otprije poznat policiji po nasilju u obitelji. Policija će ga danas, prema prethodnom dogovoru s državnim odvjetnikom, dovesti istražnom sucu uz kaznene prijave za nasilničko ponašanje u obitelji i mučenje životinje.

Za nasilničko ponašanje u obitelji prijeti mu kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora, a zbog mučenja životinje novčana kazna ili kazna do šest mjeseci zatvora.