JESTE LI IH VIDJELI

U tjedan dana policiji prijavljeno 11 nestanaka

14.06.2013 u 17:24

Bionic
Reading

Jedanaest osoba upisano je prošlog tjedna u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, a od 19 nestalih iz tjedna ranije, devet je pronađeno, dok se za ostalima još traga

Trenutačno se u Hrvatskoj traga za 57 osoba koje su nestale ove godine, po jedna u siječnju i veljači, šest u ožujku, deset u travnju, 25 u svibnju te 14 u lipnju. Zabrinjavajuće je da je čak 25 od njih maloljetno. Donosimo vam nove informacije o nestalima, pogledajte o kome je riječ i svaku informaciju o njima dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Varaždinka Marija Guerrini, s adresom boravišta Pabla Nerude 11 u Zagrebu, još je 2. svibnja otišla u Italiju, a 9. svibnja, dan nakon svog 68. rođendana, zadnji je put kontaktirala sa svojom sestrom, otkad joj se gubi svaki trag. Marija govori talijanski jezik, srednje je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave velike oči i srednji kukasti nos.

Deset od 19 osoba, o čijim smo nestancima izvijestili prošlog petka, a za kojima se još traga su: Stefan
Karajčić (18), Petar Andrijević (17), Veronika Laborec (16), Siniša Babić (49), Josip Rajić (28), Arijana Delić (16), Katarina Kežo (14), Kristina De Conti (16), Tomislav Pavlović (29) i Arijano Marjanović (47).

Prošlog petka, 7. lipnja, nestalo je četiri osobe. Najmlađa među njima je 15-godišnja Dragana Slanček. Ona se udaljila s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini i još se nije vratila. Visoka je 153 centimetara, slabije je građe, ima riđu kosu, velike kestenjaste oči i tetovažu - slova na lijevoj nozi.

Godinu dana starija Martina Oršuš (16) otišla je u nepoznato s adrese boravišta Selska cesta 132 u Zagrebu. Ona je visoka 165 centimetara, srednje je građe, ima plavu kovrčavu kosu i smeđe oči.

U Dugom Selu trag se izgubio 36-godišnjem Juri Barišiću. Juro je posljednji put viđen 7. lipnja kada je s adrese stanovanja Habeićeva 21, Mala Ostrna, otišao na posao. Nestao je nakon posla. Visok je 175 centimetara, jače je građe, ima zelene oči i ožiljak na desnoj strani lica, od oka prema uhu.

PU osječko-baranjska tjedan dana traga za Zdravkom Vasilićem (68). On se udaljio od kuće u Antunovcu, Kralja Zvonimira 23, u crnoj jakni, sivim hlačama i zelenoj šilterici. Slabije čuje i sporije hoda, visok je 175 centimetara, slabije je građe, ima rijetku sijedu kosu i smeđe oči.

Nadalje, maloljetnoj Antoneli Barić (14) izgubio se trag u nedjelju, 9. lipnja, u Zagrebu. Ona je tada otišla od kuće Bosutska 15A, u crvenoj majici kratkih rukava, kratkim bijelim hlačama i crnim tenisicama i još se nije vratila. Visoka je 150 centimetara, slabije je građe, ima plavu ravnu kosu i zelene oči.

Gita Ercegović (16) nestala je u Kaštel Lukšiću, 10. lipnja. Otišla je od kuće, s adrese Majurina 14, u plavoj majici kratkih rukava, crvenoj vesti, crnim tajicama i bijelim tenisicama. Visoka je 175 centimetara, jače je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu i kestenjaste oči.

Istog dana, 10. lipnja, u Otočcu se izgubio trag 50-godišnjoj Katici Rubčić. Katica je otišla od kuće, s adrese Andrije Štampara 11, u crnoj jakni, crnim hlačama i crnim cipelama. Visoka je 166 centimetara, slabe je građe, ima ravnu kestenjastu kosu i plave oči.

Slovenac Alen Novak (16), s adresom prebivališta Brežice u Sloveniji, nestao je 11. lipnja na području Zagreba. Policija navodi da je Alen posljednji put viđen na adresi Sv. Mateja 17 u crnoj jakni, plavim trapericama i crnim tenisicama. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Dvije ženske osobe nestale su u Zagrebu 12. lipnja: Renata Marinelić (14) i Dina Kahrić (48). Renata je u bijeloj jakni kratkih rukava, bijeloj trenirci, crnoj majici i tamnoplavim tenisicama otišla s adrese stanovanja Rakovčeva 18. Mršava je, visoka 173 centimetara, ima smeđe oči i smeđu kosu.

Dina je otišla s adrese Hrabinečka 11 te joj se gubi svaki trag. Ona je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.