JESTE LI IH VIDJELI?

U Hrvatskoj prošlog tjedna nestalo osam osoba

19.04.2013 u 11:51

Bionic
Reading

Hrvatska policija trenutačno traga za osam osoba nestalih prošlog tjedna, petoro nestalih ranije u travnju te još šesnaestero nestalih u prva tri mjeseca ove godine. Donosimo vam novosti o upisanima u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba od prošlog petka, kao i podsjetnik na ranije nestale. Pogledajte o kome je riječ i svaku informaciju o njima, koja može biti vrlo korisna u njihovom pronalasku, dojavite policiji u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-adrese nestali@nestali.hr

Vjeran Kliček (38) prva je prijavljena nestala osoba prošlog tjedna. Njemu se izgubio trag još 8. travnja u Karlovcu. Tada je otišao s adrese boravišta Marmontova aleja 18a u crvenoj jakni, tamnoplavoj trenirci i Adidas tenisicama. Vjeran je visok 172 centimetara, jače je tjelesne građe, ima plave oči i prosijedu kosu čeone ćelavosti.

Osobe nestale u prva tri mjeseca ove godine za kojima se i dalje traga su redom: Marica Haračić (43), Borka Buljčik (62), Željko Krčelić (35), Darko Hudina (49), Anica Mihajlov (71), Antonijo Matoušek (19), Benko Zetović (42), Mia Ćosić (16), Matea Ivanović (15), Ana Belić (16), Ivica Merkaš (56), Martina Dekanić (16), Dino Šišić (16), Damir Amić (17), Kristina De Conti (16) i Slavomir Lučev (43), a osobe nestale ranije u travnju za kojima se još traga su: Nenad Oršoš (13), Senad Musić (17), Samir Halilović (17), Nenad Arsenić (47) i Mara Budimir (63).

Potom su nestali sedamnaestogodišnjaci Teo Tomeljak i Tea Imširović. Mladić se 11. travnja udaljio s adrese boravišta Drvenička 7 u Splitu, a djevojka dva dana kasnije s adrese Andraševečka 22 u Zagrebu. Teo je visok 175 centimetara, srednje je građe, ima smeđu kosu i smeđe oči, a na sebi je imao plavu trenirku i Adidas tenisice plave boje sa žutim vezicama. Tea je visoka 160 centimetara, srednje je građe te ima crnu valovitu kosu.

Andreasu Gerberu, 52-godišnjem Nijemcu, koji je 13. travnja oko 17 sati iz hotela u Rapcu s tamnosivim Peugeotom njemačkih nacionalnih oznaka ES GG 2012 krenuo po suprugu u Poreč, i dalje nema traga. Gerber je, podsjetimo, u hotel stigao četiri dana ranije, a u subotu mu se ondje trebala pridružiti i supruga, no nisu stigli. Nijemac je u hotelskoj sobi ostavio osobne stvari i, prije nego je krenuo u Poreč, rezervirao večeru za dvoje. Njemačka adresa mu je Achalmstrasse 109, Esslingen, a policija mu pokušava uči u trag i u suradnji s Interpolom.

Nadalje, u nedjelju, 14. travnja, s adrese Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini udaljile su se dvije maloljetne Riječanke. Monika Čirjak (16) visoka je 169 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i kestenjaste male oči, dok je Barbara Bačak (15) visoka 173 centimetara, srednje je građe, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste oči.

Iste nedjelje u Kuli se trag izgubio i 16-godišnjoj Zorici Šajnović. Djevojačko prezime joj je Stanković, a u bijeloj majici, plavim trapericama i bijelim tenisicama udaljila se od kuće, s adrese Stjepana Radića bb. Visoka je 165 centimetara, srednje je građe te ima crnu ravnu kosu.

I zasad posljednja prijava stigla je PU krapinsko-zagorskoj 15. travnja. U Ivaniću se, naime, s adrese boravišta Ivanić Desnički 30 tada u nepoznatom pravcu udaljio 64-godišnji Marinko Marković. On je visok 175 centimetara, srednje je građe, prosijed te ima svijetloplave oči. U trenutku nestanka na sebi je imao tamnoplave samt hlače, kariranu košulju, ljubičastu kravatu, tamnoplavi baloner i sivo-smeđe tenisice.