FRKA OKO NOVE PUTOVNICE

Turudić se posvađao sa službenicama MUP-a?

18.03.2013 u 14:58

Bionic
Reading

'Čekam već 40 minuta, i sad kad napokon dođem na red, vi mi kažete da mi ne možete izdati putovnicu jer nisam donio staru?! Pa kakav je to način?! Meni to nitko nije rekao! Vi mene pravite budalom. Uostalom, vidim ja kako vi radite, samo se prešetavate', navodno je galamio predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić u srijedu prijepodne u Petrinjskoj ulici na djelatnicu MUP-a, javlja 24sata.hr

Dnevniku 24sata čitatelj je, naime, rekao kako je Turudić došao na šalter za izdavanje putovnica nakon što je, kako kaže, dobio SMS poruku da mu je putovnica napravljena. Čekaonica je, inače, bila dupkom puna ljudi.

''Da, ja jesam legalist, ali vi niste. Meni nitko nije rekao da moram donijeti staru putovnicu', uznemiren i povišenog glasa bio je Turudić', citira 24sata svog čitatelja, koji je sučevu dramu sa službenicama na šalteru prepričao ovom dnevniku, a da je Turudić doista bio u Petrinjskoj na izdavanju osobnih dokumenata, svjedoči njegova fotografija snimljena mobitelom.

Problem se pojavio kada mu službenica nije mogla izdati putovnicu jer prethodno nije dao staru da mu se poništi. Turudić, navodno, prilikom predavanja zahtjeva nije dao staru putovnicu na poništenje jer mu je još trebala, pa mu je tada službenica rekla da u tom slučaju, kada bude dolazio po novu, nek' donese staru da mu ponište. No Turudić je ostao ustrajan u stavu da to njemu nitko nije rekao, te da od njega prave budalu.

'Ali, gospodine, vi ste bar poznati po tome da ste legalist', smirivala ga je službenica.

'Da, ja jesam, ali vi niste. Meni nitko nije rekao da moram donijeti staru putovnicu', uznemiren i povišenog glasa bio je Turudić. I tada, sav iznerviran, okrenuo se i na sam rad službenica. 'Vidim ja kako se ovdje radi, ljudi čekaju, a vi se samo prešetavate', rekao je navodno Turudić povišenim glasom.

'Gospodine, nemojte tako. Niste u pravu. Gužva je i sve naše službenice rade', odgovorila mu je druga službenica. Nakon kratkog verbalnog obrušavanja na službenice, Turudić je izletio iz Petrinjske - bez nove putovnice.