ŠALJIVI NOVI PREDSJEDNIK

Trump: Kiša na inauguraciji neće mi smetati, dokazat ću da je kosa moja

20.01.2017 u 12:04

Bionic
Reading

Smisao za humor pokazao je u četvrtak navečer novoizabrani predsjednik Donald Trump na gala večeri održanoj u Washingtonu s donatorima, kazavši da mu kišovito vrijeme na inauguraciji neće smetati jer će tako ponovno dokazati da ne nosi tupe, već da je kosa njegova.

'Dosad je sve proteklo u najboljem redu, no veliki trenutak nastupa sutra oko 12 sati. I neće mi smetati ako bude kišilo, jer će se ljudi još jednom uvjeriti da je moja kosa prava', u šali je kazao Trump na gala večeri kojoj su prisustvovali brojni donatori.

Prije tri mjeseca Trump je gostovao u 'The Tonight Showu' Jimmyja Fallona, jednoj od najgledanijih emisija na američkoj televiziji. Svoj uobičajeno oštar nastup zamijenio je simpatičnim izdanjem. 

Izdržao je Fallonovo 'rešetanje', podnio čak i imitacije na svoj račun, pristavši na kraju da mu popularni voditelj razbaruši kosu. Najprije je malo gunđao, no potaknut ovacijama, na kraju je pristao. Fallon je dobro razbarušio Trumpovu kosu, a tada republikanski kandidat to je izdržao sa smiješkom. S glave mu ništa nije ispalo.