CIBALIA KOD PJESNIKA

Toplak: Zagrebu ne smijemo dati prostora

17.11.2011 u 17:17

Bionic
Reading

Trener Samir Toplak uoči susreta sa NK Zagrebom koji je na rasporedu u Zagrebu u petak u 16 sati, istaknuo je kako je Cibalia igra rasterećeno i to je njena najveća prednost

'Zadovoljan sam treninzima, mikrociklus smo odradili, svi smo dobro osim Jonjića kojeg neće biti barem do proljeća, te Pavličića koji je kartoniran (tri žuta kartona). Respektiram Zagreb, imaju dobru ekipu i vole igrati, i nezgodni su ako im daš prostora. Međutim, oni su ekipa protiv koje se može igrati i tu vidimo svoju šansu. Trebamo im parirati i dati sve od sebe da ne dođu u šansu. Nemamo prevelik pritisak uoči ove utakmice da nešto moramo i to nam je prednost,' istaknuo je Toplak dodajući kako će konačnu odluku o ekipi koja će istrčati na teren donijeti uoči same utakmice.

Na konferenciji za medije nazočio je i Dino Kresinger koji je istaknuo kako je atmosfera u svlačionici sve bolja sukladno uzlaznoj putanji na tablici.

'Svi smo spremni, puno smo trenirali i radili. Želimo imati kontinuitet dobrih rezultata i računam minimalno na bod,' istaknuo je Kresinger uoči polaska u Zagreb.