'OTVORENO' JEDNOM TJEDNO

Togonal odlazi, Hloverka ostaje

28.05.2010 u 11:57

Bionic
Reading

Dolaskom ljeta kreću i promjene u HTV-ovoj shemi pa će tako emisija 'Otvoreno' ubuduće ići samo jednom tjedno – četvrtkom u 21 sat na prvom programu i vodit će je Hloverka Novak Srzić, dok Mislav Togonal seli u treći 'Dnevnik', a u fotelju onog središnjeg zasjest će opet Goran Milić, službeno je potvrđeno na Prisavlju

'Središnji 'Dnevnik' uz Tončicu Čeljusku, Zorana Šprajca i Đuricu Drobca, vodit će i Goran Milić', potvrdio je HRT-ov glasnogovornik Danko Družijanić

Mislav Togonal, koji se sinoć oprostio s gledateljima 'Otvorenog' u ulozi voditelja te emisije zahvalivši im na strpljenju koje su imali prema njemu na tom mjestu u proteklih nekoliko godina, 'seli u treći 'Dnevnik', gdje će mu voditeljski kolege biti Dijana Čuljak Šelebaj Siniša Kovačić te Ilija Jandrić', dodao je Družijanić.

Time su se manje-više obistinile neke od rošada o kojima se ranije pisalo u medijima, doduše, na temelju neslužbenih šuškanja po kuloarima.

O detaljima trećeg 'Dnevnika' i novog 'Otvorenog' nije se dalo previše izvući od Družijanića. On je samo rekao da će 'treći 'Dnevnik' imati nešto složeniju formu nego dosad, a promjena će osim u voditeljskom dijelu biti i u 'Otvorenom', koje će ubuduće ići četvrtkom'. Dodao ja da 'ostalo prepustimo gledateljima da i oni sami nešto otkriju'.

Zericu toga za njih ipak je otkrila Hloverka Novak Srzić, koja je potvrdila da će 'voditi emisiju 'Otvoreno', koja će ići samo četvrtkom, ljeti u 21 sat, na prvom programu HTV-a, dakle u 'prime timeu' i bavit će se temom tjedna'. Međutim, 'za jesensku shemu nije utvrđena točna satnica, pa bi moglo biti šetanja po programu', priznala je Novak Srzić, koja se svojedobno na to i javno požalila.