HSLS U OSIJEKU

'Tko više u Saboru može gledati šeksove, bebiće, hebrange?'

25.11.2011 u 20:14

Bionic
Reading

'Probudi se, Slavonijo. Ako se nećeš probuditi, neće biti dobro. Uništena nam je poljoprivreda, a krivac je HDZ koji je na tome radio 20 godina, ali i HDSSB koji je bio dio HDZ-a, a sad su protivnici i to samo zbog toga što nisu zajedno podijelili plijen. Tko više želi glasati za Šeksa i Đakića? Tko želi glasati za sukob HDZ-a i HDSSB-a? Nadam se nitko normalan', poručio je danas iz Osijeka nositelj liste HSLS-a i predsjednik te stranke Darinko Kosor

Štedio nije ni čelnike Kukuriku koalicije koji, kaže, građanima preko plakata šalje poruku na granici imbecilnosti i čekaju da im pobjeda padne u košaru.

'Drugi čelni čovjek Kukuriku koalicije Radimir Čačić poručuje da ljudi nisu normalni ako ne glasuju. Dakle, dvije trećine građana nisu normalne, kaže čovjek koji radnicima šest mjeseci ne isplaćuje plaću, a sve što je radio, radio je s državom. Takav vam je to privrednik. Što će nam vlada koja unaprijed govori da ne zna i da će dovesti drugog da radi umjesto njih. Što će nam MMF?', naglasio je Kosor pozivajući posebice mlade da izađu na izbore jer ishod izbora njima znači budućnost.

Za dvije-tri godine neće imati gdje raditi.

'Izađite na izbore, glasujte za koga hoćete. Ovo je iznad HSLS-a. Birajte ljude koji će se boriti za vas. Tko više u Saboru može gledati šeksove, bebiće, hebrange?', zaključio je Kosor

Prvi na listi za IV. izbornu jedinicu prof. dr. Josip Vrbošić, bivši veleposlanik Hrvatske u BiH, poručio je da HSLS ne ide ni lijevo ni desno, već naprijed.

'Kaže premijerka da je okupila oko sebe ljude koji misle hrvatski. Mene je to uvrijedilo, vjerujem i 80 posto drugih građana. Za razliku od nje, mi radimo hrvatski i europski. Dakle, mislimo hrvatski. Ne želim biti populist, ali ne treba zastupniku koji ima plaću od 17.000 kuna povlaštena mirovina. Govore mi ljudi, imam mirovinu 1200 kuna za 40 godina radnog staža, ma kog ću ja zaokružiti na izborima! Onaj tko nema ni pet minuta radnog staža, ali je od 1990. do 1995. znao vikati "Živjela Hrvatska", ima povlaštenu mirovinu. Ma sram vas bilo', poručio je Vrbošić naglašavajući da je krajnje vrijeme za promjene, inače nas čeka grčki scenarij.