KOBNI PARTY KOD MATEE HOHNJEC

Tea Drakulić umrla predoziravši se ecstasyjem

17.10.2012 u 07:50

Bionic
Reading

Iza rešetaka će rasplet istrage čekati 33-godišnji Josip Nikić, na čijim je rukama u petak navečer preminula 21-godišnja Tea Drakulić predoziravši se tabletama ecstasy tijekom rođendanskog slavlja u stanu na Jaruščici, piše Novi list

Djevojci nije bilo spasa unatoč intervenciji ekipe hitne pomoći koja je pozvana na Jaruščicu nakon što se bez svijesti iznenada srušila na pod stana.

Josip Nikić i njegova supruga Matea, sestra bivše sportašice i manekenke Stefany Hohnjec, uhićeni su nedugo nakon policijskog očevida. Naime, Tea Drakulić je preminula u stanu u kojem su njih dvoje organizirali rođendansku proslavu, a kako se ispostavilo, u njihovom je društvu konzumirala drogu koja se na kraju pokazala kobnom. Da se predozirala, potvrđeno je obdukcijom što je naložena da bi se utvrdio uzrok smrti. Naime, na tijelu 21-godišnjakinje nije bilo nikakvih tragova nasilne smrti, zbog čega je bilo nužno da patolozi provjere zbog čega je preminula.

Tijekom rasplitanja ovog slučaja ispitana je i maloljetna sestra 21-godišnjakinje i njezin prijatelj koji su također neko vrijeme bili na fešti kod Nikićevih.

Novi list
neslužbeno doznaje da je upravo Tea na slavlje donijela tablete ecstasy, odnosno kobne MDMA droge. No Nikić i njegova supruga Matea omogućili su joj da ih konzumira u njihovom domu, a navodno je i sama Matea s njom uzela pokoju tableticu. Naknadno je policija u stanu pronašla još jedan džoint i 0,9 grama marihuane, zbog čega je Nikić prijavljen i za posjedovanje droge.

Osim toga, na teret je i njemu i Matei stavljeno omogućavanje drugome prostorije za trošenje opojne droge, za što zakon predviđa kaznu od jedne do pet godina zatvora.