UHIĆEN U ZAGREBU

Sveučilišni profesor bludničio nad djevojčicom

Bionic
Reading

Zbog bludničenja nad 12-godišnjom djevojčicom, policija je 26. studenog uhitila i privela 37-godišnjeg muškarca iz Zagreba, potvrdila je večeras zagrebačka policija, a kako se neslužbeno doznaje, riječ je o profesoru Sveučilišta u Zagrebu

Muškarac (K. G.) uhićen je i priveden 26. studenog zbog sumnje u počinjenje bludnih radnji u razdoblju od rujna naovamo nad djevojčicom rođenom 1999, rekla je policija Hini.

Tko je točno prijavio bludnika, nije poznato, no, kako piše Novi list, prema onome što su istražitelji zasad utvrdili, u nekoliko je navrata neprimjereno, po intimnim dijelovima tijela dodirivao djevojčicu. Riječ je o djetetu iz njegove šire obitelji koje, međutim, nije s njim u izravnom krvnom srodstvu.

Inače riječ je o docentu s jednog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Rodom je iz Slavonskog Broda, a u Zagreb je stigao na studij te ostvario značajan akademski napredak. Neko vrijeme usavršavao se i u inozemstvu. Lani je postao docent drvne tehnologije. Objavio je niz znanstvenih i stručnih radova.

Zbog čega je bludničio nad 12-godišnjakinjom, objašnjavat će u nastavku istrage.