BRZA ZARADA

Studentica prodala djevičanstvo za 690 tisuća kuna

03.02.2010 u 09:36

Bionic
Reading

Novozelandska 19-godišnja studentica, koja je na internetu ponudila svoje djevičanstvo na dražbu, objavila je u srijedu kako je pristala na ponudu od 32.000 američkih dolara (690 tisuća kuna), a novozelandski zakon je po tom pitanju nemoćan

Studentica koja je ponudu postavili na stranici idee.co.nz, izjavivši kako joj novac treba za školarinu, primila je više od 1200 ponuda

'Pristala sam na ponudu koja daleko premašuje moja očekivanja', izjavila je mlada žena na toj stranici i zahvalila svima koji su na nadmetanju sudjelovali. Predstavljajući se pod pseudonimom 'unigirl', mlada žena opisala se kao atraktivna, dobrog zdravlja i bez prethodnih seksualnih iskustava.

Njezin oglas izazvao je brojne reakcije na Novom Zelandu, zemlji čiji su zakonski propisi u području prostitucije među najliberalnijima na svijetu.

Vlasnik internetske stranice Ross McKenzie potvrdio je da je uplata izvršena, prema pisanju lista Waikato Times. 'S obzirom da u ponudi nije bilo ništa protuzakonito ili uvredljivo, odlučili smo postupati kao i sa svim našim oglasima', rekao je vlasnik.

List New Zealand Herald prenosi izjavu Brucea Pilbrowa, iz novozelandske udruge Roditelji, koji je izrazio 'strahovitu tugu' načinom na koji je ta mlada žene odlučila financirati svoje školovanje.

Catherine Healy, iz sindikata prostitutki Novog Zelanda, pozvala je mladu studenticu da kontaktira njezinu organizaciju radi 'praktičnih informacija' o realnosti seksualnog rada.