PONOVLJENI POZIV

Što sve Ostojić neće reći Bandiću na sučeljavanju?

28.05.2013 u 17:10

Bionic
Reading

Rajko Ostojić, kandidat za gradonačelnika Zagreba, pozvao je danas svog protukandidata Milana Bandića da ispuni obećanje dano u prvom krugu izbora i odazove se na sučeljavanje, kao i na poštivanje pozitivnih demokratskih praksi

'Do kraja vjerujem da su na izborima najvažniji programi i projekti te da su ih kandidati dužni predstaviti biračima od kojih traže povjerenje. Nikad neću razumjeti zašto se daje obećanje koje se ne želi ispuniti samo tjedan dana poslije', ističe se u Ostojićevom priopćenju.

Ostojić smatra da je riječ o nepoštivanju vlastitih birača koji bi 'uživali da ga njihov favorit pobijedi u argumentaciji na sučeljavanju'.

Ponovivši da bezuvjetno pristaje na sučeljavanje, Ostojić je Bandiću obećao da 'ako će mu biti lakše' neće govoriti o spornim nadstrešnicama, Cvjetnom trgu, pročiščivaću otpadnih voda, Krašogradu i ostalim spornim prenamjenama zemljišta, zlatnim WC-ima, stolcima u Lisinskom, šatorima na trgu, dugovima iz predsjedničke kampanje, disko rasvjeti na Domovinskom mostu i ostalim aferama. Pričat ćemo samo o programima koje imamo za Zagreb te viziji našeg grada u 21. stoljeću, ustvrdio je.

Pozvao je Zagrepčane da izađu na birališta jer 'ukoliko odluče kazniti nekoga ignoriranjem izbora time će najviše kazniti sebe i svoj grad koji će osjećati posljedice te odluke iduće četiri godine'.