IZ GRADA U ŠUME

Štedljivi Habuš: Bivši varaždinski gradonačelnik dijeli troškove prijevoza

22.01.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Bivši varaždinski gradonačelnik Goran Habuš nedavno se zaposlio u Hrvatskim šumama na mjesto višeg stručnog suradnika za lovstvo, a istodobno se počeo služiti i BlaBlaCarom, aplikacijom putem koje putnici dijele prijevoz i troškove putovanja

'Diplomirani sam inženjer šumarstva i stručnjak za lovstvo te u struci imam 11 godina iskustva. Sedam godina sam radio kao šef lovišta u Zelendvoru, a četiri godine u Šumarskom institutu. Radujem se novom poslu jer to je nastavak usavršavanja, a i odmak od politike. Vratio sam se otkuda sam i krenuo', prenosi nedavnu Habuševu izjavu 24 sata dodajući kako se zaposlio sukladno zakonu te da je stručnjak koji zadovoljava uvjete natječaja, a nikako stranački kadar te da se u njegovom slučaju ne radi o još jednom primjeru uhljebljivanja u Hrvata.  

Istovremeno se počeo služiti i aplikacijom BlaBlaCar, pa je tako u nedjelju obajvio da putuje iz Varaždina za Zagreb u 5.30 sati, navodeći kako je cijena vožnje 25 kuna.

Korisnici BlaBlaCar aplikacije za njega imaju samo riječi hvale, piše 24 sata. U 18 komentara napisali su kako je vožnja s njim bila super, a automobil Toyota Corolla udoban i prostoran. Na njegovom profilu se navodi kako ne dozvoljava pušenje, a razgovor s putnicima ovisi o njegovom raspoloženju. 

  • +14
Goran Habuš Izvor: Pixsell / Autor: Marko Jurinec