slučaj đerek

Splitski HDZ: 'Gradom upravlja rastrojeni delinkvent recidivist s fiksacijom na žene'

08.08.2023 u 15:28

Bionic
Reading

Splitski HDZ ustvrdio je u utorak da gradska vlast ne samo da je nesposobna nego je i pri tom nasilna, reagirajući na najavu suspendirane službenice da će prijaviti gradonačelnika Ivicu Puljka zbog difamacije, a njegova zamjenika Bojana Ivoševića zbog mobinga

U priopćenju navode da je ono na što već dugo upozoravaju, danas dobilo još jednu potvrdu. "Gradom Splitom upravlja rastrojeni delinkvent recidivist sa fiksacijom na žene", napisali su. Kako dalje navode, po priznanju smijenjene pročelnice Đerek, radionice lijepog ponašanja Marijane Puljak nisu ostavile traga na Bojana Ivoševića. Zadnja žrtva njegove agresije je Maja Đerek, a o mobingu je i pisanim putem obavijestila Ivicu Puljka. Njegova reakcija je bila hitna smjena Maje Đerek.

"Ključno pitanje je kako se Bojan Ivošević ponaša prema drugim djelatnicama Banovine, ako je jednu pročelnicu nazivao glupom i autističnom? Naravno da na posao dolaze s grčem u želucu jer je očito da Bojanova agresija prema ženama nije iznimka nego pravilo i samo je pitanje tko će biti iduća žrtva", piše u priopćenju gradskog HDZ- a. Dalje kažu da je svima osim Ivici Puljku jasno da osoba s pravomoćnom optužnicom za prijetnju ženi i prijavom za mobing ne može više obnašati funkciju zamjenika gradonačelnika.

  • +6
Ivica Puljak, Bojan Ivošević Izvor: Cropix / Autor: josko ponos

Svima je jasno da se to neće dogoditi jer je Puljak politički trgovac koji štiteći Bojana kupuje njegov politički mir jer zna da Bojan ima pet vijećnika u Gradskom vijeću, a odlaskom tih vijećnika bi Puljak izgubio većinu, pa bi mu uzaludna bila i kupovina žetona Barbira. "Očigledno je da će se ova gradska vlast raspasti sama od sebe do kraja mandata, a najveća žrtva će biti grad Split i njegovi građani. Sve što će nakon njih ostati je rekordno zaduženje od 150 milijuna koje ćemo otplaćivati još 25 godina", stoji u priopćenju.