'CRVENI' BOLJI OD 'ŽUTIH'

Split pobjednički prošao kroz Zaprešić

30.11.2012 u 17:55

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 18. kola MAXtv prve lige Split je stigao do zaslužene pobjede u gostima kod zaprešićkog Intera od 2:0

'Crveni' su najavljivali kako dolaze po tri boda pa je tako trener Zorabn Vulić i postavio igru sa čak četiri napadača (Rebić, Belle, Vojnović, Baraban).

S druge strane 'žuti' su na travnjak istrčali jako oslabljeni zbog ozljeda i kartona pa je domaćinu nedostajala gotovo cijela zadnja linija.

Momčadi su se suočile s katastrofalnim travnjakom koji je u pojedinim trenucima ostavljao dojam blatnjavog bazena, a u takvim uvjetima bolje su se snašli gosti.

Split je poveo u 45. minuti. Paracki je dugom loptom pronašao Rebića koji je prošao nekoliko braniča te je zatim svladaoi Santinija.

U nastavku smo, kao i u prvom dijelu, vidjeli nekoliko oštrih prekršaja, a ceh je na kraju platio gostujući igrač Baraban koji je u 61. isključen zbog drugog žutog kartona.

No to nije omelo Splićane koji su osam minuta kasnije zabili i drugi pogodak. Rebić je ubacio s lijeve strane, a Belle glavom bio precizan za velikih i pokazat će se konačnih 0:2.

Split je ovom pobjedom privremeno preuzeo drugo mjesto na ljestvici, dok se Inter nalazi u donjem dijelu ljestvice, četiri boda dalje od opasne zone.