domovinski pokret

Škoro: Otkad sam se pojavio na političkom nebu, ja sam uvijek bio konstruktivan

14.07.2020 u 15:40

Bionic
Reading

Miroslav Škoro rekao je na konferenciji za medije, koju je sazvao zbog uvođenja eura, da se Domovinski pokret nije mogao odazvati 'onakvom' pozivu Andreja Plenkovića na razgovor, ali da će biti 'konstruktivna oporba', kao što je i on sam

'Najvažnije u medijskom prostoru je kava s Plenkovićem', Škorin je odgovor na pitanje hoće li Domovinski pokret prihvatiti, ili zašto neće, sastanak s Andrejem Plenkovićem jedan na jedan, prenosi N1.

Na prijedlog novinara kako na toj kavi može razgovarati i o euru dodao je da je ozbiljna situacija te da ne mogu ležerno ćaskati o euru. 'Osim toga ja ne pijem kavu, nego čaj', rekao je.

O prihvaćanju mjesta potpredsjednika Sabora navodi kako će Domovinski pokret o tome ozbiljno odlučiti kad ih pozovu na ozbiljan razgovor.

Komentirao je izbor jednog predstavnika nacionalnih manjina, Borisa Miloševića iz SDSS-a za potpredsjednika Vlade rekavši: 'Rekli su da će koalirati sa strankama istih svjetonazora. Ako su se oni prepoznali s SDSS-om koji je osnovao ratni zločinac Hadžić...'.

Istaknuo je kako će Domovinski pokret u Saboru biti vrlo konstruktivna opozicija. 'Otkako sam se pojavio na političkom nebu, uvijek sam bio konstruktivan. Uvijek nastojim ukazati na politički problem, ali i na rješenje'.

Domovinski pokret sazvao je konferenciju za medije kako bi upozorio na opasnosti uvođenja eura 2023. godine.

'Sjetite se što se događalo s prelaskom s jugodinara na hrvatski dinar, s prelaskom s hrvatskog dinara na kunu. Stvorit ćemo konverziju i stvoriti hrvatskim građanima samo probleme', zaključio je Škoro.