komentirao i napad na srbe kod knina

Škoro o Stierovim izjavama: Ne znam, jučer sam kuhao fiš paprikaš

23.08.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro kratko je na obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima komentirao napad na Srbe kod Knina i izjave Davora Ive Stiera

'Dok policija ne iznese detalje, sve drugo je prejudiciranje i brojanje krvnih zrnaca i to nam ne treba', rekao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirajući napad u Kninu, javlja N1.

Šire o tome nije želio govoriti 'na današnji dan' kao ni o izjavama Davora Ive Stiera za što je kratko kazao: 'Ne znam, jučer sam kuhao fiš paprikaš i ne želim komentirati stranačke politike bilo koje stranke jer sam nezavisni kandidat'.

Govoreći o obilježavanju Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima rekao je kako 'smo duboko podijeljen narod' te da se 'ne trebamo dijeliti po žrtvama'.

'Hrvatska mora priznati sve žrtve koje su učinjene u njezino ime, ali ne smije dopustiti da joj se prisuje nedokazani zločin. Hrvatski narod je duboko podijeljen i to možemo vidjeti u svim segmetnima, moramo pokušati graditi zajedništvo. Treba osuditi sve zločine nacističkog, fašističkog i komunističkog režima. Sve žrtve zaslužuju pijetet', rekao je Škoro.