DEMANTI TEKSTA

'Skladgradnji je nanesena ogromna šteta'

10.11.2010 u 14:07

Bionic
Reading

Odvjetničko društvo Primorac i partneri reagiralo je na tekst koji je jučer objavljen na tportalu, a koji je prenesen iz Večernjeg lista pod naslovom 'Sanader pod istragom zbog HAC-a, HEP-a i Fimi medije'. Dopis objavljujemo u cijelosti

'Točno je da predstavnici državnih institucija povremeno dolaze u urede društva Skladgradnja-Grup d.o.o. radi prikupljanja dokumentacije i provođenja određenih radnji, međutim do sada nisu utvrđene nikakve nezakonitosti i nepravilnosti u radu društva.

Društvo Skladgradnja-Grup d.o.o. nema nijedan ugovor s HAC-om, pa samim time nikada nije bila glavni izvođač radova, već podizvođač, osim ugovora za bojanje tunela Sveti Rok i Mala Kapela koji je potpisan nakon provedenog međunarodnog natječaja na kojem nitko drugi nije ni kontaktirao, odnosno nije se javio na natječaj, o čemu je hrvatska javnost već informirana, dok su glavni izvođači radova i ugovorne stranke s HAC-om bile najveće hrvatske i inozemne građevinske tvrtke.
Osobito želim naglasiti da moji klijenti nemaju nikakve veze s aferom Brodosplit iz 2006. godine, istražni organi ih nikada nisu kontaktirali niti ispitivali vezano za taj predmet niti se nalaze među optuženima u tom predmetu.

Ovakve netočne i neistinito objavljene informacije smatram grubim napadom na čast i ugled gospodina Slavena Žužula i gospodina Joze Žužula. Upravo radi takvih neistinitih informacija i medijskog linča koji se sustavno provodi nad mojim strankama, a radi čega je mojim strankama nanesena golema štete, bit ću primoran pokrenuti odgovarajuće sudske postupke radi naknade štete te kaznenih djela klevete i uvrede', stoji u dopisu koji potpisuje odvjetnik Damir Primorac.